ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μας «εξυγιαίνουν» με τον… πάλαι ποτέ κορυφαίο!

Μας «εξυγιαίνουν» με τον… πάλαι ποτέ κορυφαίο!

Μας «εξυγιαίνουν» με τον… πάλαι ποτέ κορυφαίο! Δεν σταματούν πουθενά τις προκλήσεις και τα… ετσιθελικά τους. Τάσο Σιδηρόπουλο έβαλε η ΚΕΔ στο Ολυμπιακός-Άρης, αφού οι ξένοι διαιτητές είναι για… άλλα ματς, όπως φαίνεται! Αντί να βάλουν ξένο ρέφερι, σε ένα τόσο δυνατό ματς, του πρώτου με τον δεύτερο, έβαλαν τον… πάλαι ποτέ κορυφαίο, με… Ισπανό στο VAR! Συγκεκριμένα τον 39χρονο Ισπανό Αλεχάντρο Ερνάντες που είναι διεθνής και ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA.

Την τρέχουσα σεζόν ο Σιδηρόπουλος σφύριξε Απόλλων-Ολυμπιακός 1-3, για την 20ή αγωνιστική, όπου οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν θέματα, αφού το ματς ήταν… μονόλογος, αγωνιστικά και δεν είχε φάσεις προς αμφισβήτηση. Την τρίτη αγωνιστική, όμως, στο ματς με τον Παναιτωλικό, είχε κάνει το… θαύμα του, καθώς στο 26' δεν απέβαλε τον Ματσόλα για «σκαριά» στον Μπρούνο. Του είχε δείξει, μόνο, κίτρινη… Ο ίδιος παίκτης ήταν για αποβολή και στην αγκωνιά στον Καμαρά, λίγο μετά, αλλά ούτε εκεί… πήγε αποδυτήρια.

Όπως αναφέραμε τα λάθη του Σιδηρόπουλου κατά του Ολυμπιακού είναι πολλά. Και ο Ολυμπιακός έχει «ταλαιπωρηθεί» αρκετά από τις διαιτησίες του πάλαι ποτέ κορυφαίου…

Βοηθοί του Σιδηρόπουλου στο Ολυμπιακός-Αρης θα είναι ο Κωσταράς (Αιτ/νιας) και Νικολακάκης (Λασιθίου) και τέταρτος ο Μαλούτας (Ημαθίας). Η Κουρομύλια θα είναι βοηθός του Ερνάντες στο VAR. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Νικολακόπουλος (Αθηνών).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ