ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρόεδρος -τυπικά- και πάλι, ο Μαρινάκης

Πρόεδρος -τυπικά- και πάλι, ο Μαρινάκης

Ο κ. Μαρινάκης υπέμεινε, άντεξε, εδώ και πολλά χρόνια, έναν αναίσχυντο πόλεμο, από τους ‘εξυγιαντές’. Σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και μη και μη αγωνιστικά, τον πολέμησαν και τον πολεμούν. Τόσο τον ίδιο, όσο και τον Ολυμπιακό. Και, φυσικά, πάντοτε χάνουν.

Έτσι έχασαν, σε όλες τις σκευωρίες, τις οποίες κατασκεύασαν, εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και έτσι, τα πράγματα επανήλθαν, τώρα, στην κανονικότητά τους. Μεταξύ άλλων και ως προς την σύνθεση του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο κ. Μαρινάκης επέστρεψε και τυπικά στον προεδρικό θώκο του Συλλόγου. Της μεγάλης του αγάπης. Κάτι που του είχαν στερήσει οι σκευωρίες όλων αυτών των ετών, εις βάρος του. Δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, αλλά δεν μπορούσε τυπικά να είναι Πρόεδρος. Κάτι που άλλαξε, τώρα, μετά την πανηγυρική δικαίωσή του, στη δίκη των «28».

Ένα τυπικό θέμα ήταν και τίποτε περισσότερο, αφού ο κ. Μαρινάκης ήταν και παραμένει σταθερά, ο ηγέτης αυτού του Συλλόγου, παρέχοντας σταθερά την εγγύηση, για το παρόν και το μέλλον του αγαπημένου του Ολυμπιακού. Έτσι, μετά από αυτή την τυπική αναδιάρθρωση, ας πούμε, το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Βαγγέλης Μαρινάκης
Α’ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Μώραλης
Β’ Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Κουντούρης
Γ’ Αντιπροεδρος: Δημήτρης Αγραφιώτης
Δ’ Αντιπρόεδρος: Κώστας Καραπαπάς
Μέλη ΔΣ: Ιωάννης Βρέντζος, Κώνσταντίνος Μπαρμπής, Χρήστος Μηστριώτης, Ανδρέας Νασίκας, Γιώργος Παύλου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ