ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φρέσκος ο Ολυμπιακός, με την ίδια δίψα!

Φρέσκος ο Ολυμπιακός, με την ίδια δίψα!

Ένα δύσκολο, όσο και σημαντικό ματς, απέναντι στον Άρη, πλησιάζει. Ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι έτοιμος, αφήνοντας τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση της Σούπερ Λίγκας και να κοντραριστεί, για άλλη μια φορά, με τον Άρη.

Ο Θρύλος έχει μπροστά του ένα δύσκολο έργο, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον απειλεί στη βαθμολογία, αν και βρίσκεται, ακόμη σε απόσταση. Και στόχος του Ολυμπιακού, σε αυτό, το αυριανό ματς, είναι να την κρατήσει εκεί: Σε απόσταση.

Έναν αλλαγμένο Ολυμπιακό αναμένουμε να δούμε, λοιπόν, αύριο στο Καραϊσκάκη, για το πρωτάθλημα. Ο Μαρτίνς θα δώσει ανάσες στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πάλεψαν και νίκησαν την Αϊντχόφεν. Και έδωσαν ό,τι είχαν, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια, για να φτάσουν σε αυτό το 4-2. Και τώρα θα χρειαστεί να πάρουν ανάσες. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι δύσκολο και μετά την Αϊντχόφεν έχει ξανά, συνεχόμενες υποχρεώσεις.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Τιάγκο Σίλβα, Χολέμπας, Κάιπερς, Ανδρούτσος, Βρουσάι, χτυπούν την πόρτα της 11άδας. Ο Μπα είναι απών, λόγω τιμωρίας, με αποτέλεσμα το δίδυμο Σωκράτης-Σεμέδο να είναι… επιβεβλημένο, στο κέντρο άμυνας. Αποτέλεσμα αυτού είναι, κόντρα στον Άρη, να δούμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό. Φρέσκο, αλλά με την ίδια δίψα.

Δεν κάνεις… εκπτώσεις, σε αγώνα κόντρα στον Άρη, άλλωστε και ο Μαρτίνς το ξέρει καλά. Είδε και στο ματς Κυπέλλου, βεβαίως, ότι οι Θεσσαλονικείς είναι μία ομάδα δύσκολη και δυνατή, η οποία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Και έτσι θα την αντιμετωπίσει, κάνοντας παράλληλα διαχείριση της ομάδας του, για τη ρεβάνς, στην Ολλανδία…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ