ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πανηγυρισμοί τέλος. Τώρα, συγκέντρωση!

Πανηγυρισμοί τέλος. Τώρα, συγκέντρωση!

Η δουλειά στο Αϊντχόφεν έγινε, λοιπόν. Τα αναλύσαμε, τα προσεγγίσαμε από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες. Και από όπου και αν το πιάσαμε καταλήξαμε στο ίδιο συμπέρασμα: Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε! Και θα συνεχίσει να θριαμβεύει, όσο έχει αυτή τη νοοτροπία, αυτή την αυτοπεποίθηση και βγάζει στο γήπεδο, αυτή την ποιότητα.

Ωστόσο, η ώρα ήρθε, οι πανηγυρισμοί να… τελειώσουν. Ο Μαρτίνς σίγουρα κρίνει πως ήδη το… παρατραβήξαμε, να ασχολούμαστε με την PSV και την Άρσεναλ… Το ίδιο λέμε και εμείς, λοιπόν. Σύμφωνοι, ο Θρύλος έκανε κάτι σπουδαίο στην Ολλανδία. Αλλά τώρα, οφείλει να το αφήσει πίσω…

Μπροστά υπάρχει ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Απέναντι στον Βόλο. Απέναντι σε μία ομάδα καλή, απέναντι στην οποία, άπαντες θυμούμαστε, τι είχε γίνει, πριν από έναν χρόνο περίπου. Ο Ολυμπιακός είχε γνωρίσει, στην έδρα του Βόλου, μία από τις μεγαλύτερες σφαγές της ιστορίας του, με το περιβόητο «ανύπαρκτο οφσάιντ του Σουντανί» να… στοιχειώνει ακόμη την «εξυγίανση» και τις μεθόδους της…

Τώρα, συγκέντρωση. Πλήρης! Απόλυτη. Και μόνο στο παιχνίδι με τον Βόλο! Ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλο το δικαίωμα, να… πετάει στα ανώτερα στρώματα της Ευρώπης. Οφείλει να σχεδιάσει άμεση προσγείωση, στην ελληνική πραγματικότητα. Να επιστρέψει σε ρυθμό και σε στάτους… Σούπερ Λιγκ. Άμεσα!

Το ματς με τον Βόλο έφτασε και αναμένεται να είναι δύσκολο. Χρειάζεται προσοχή και επειδή είναι σαφές ότι ο μηχανισμός θα κάνει… τα πάντα, για να μείνουν τα «αγαπημένα παιδιά» κοντά στον Θρύλο, χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσοχή! Την οποία ο Θρύλος δεν έχει περιθώριο, να μη δείξει… Στροφή, λοιπόν, άμεσα, στο 46ο. Το ματς με τον Βόλο και… τα μάτια μας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ