ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο τέλος πανηγυρίζει, γιατί το αξίζει…

Στο τέλος πανηγυρίζει, γιατί το αξίζει…

Ο Ολυμπιακός πιέστηκε, κόντρα στον Άρη. Γεγονός. Είχε, άλλωστε, απέναντί του, την καλύτερη ομάδα, μετά από εκείνον, στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Άρης είναι μακρά των τριτο-τέταρτων, η πιο ποιοτική ομάδα. Και αυτό φάνηκε, στην κόντρα που έβαλε, στον Ολυμπιακό, σε αυτή τη σειρά των προημιτελικών, καθώς μέχρι το 87’ της ρεβάνς, τον… απέκλειε.

Αλλά αυτός ο Ολυμπιακός έχει μάθει να πανηγυρίζει, στον φινάλε. Και το κάνει, επειδή το αξίζει. Και με το παραπάνω! Αυτή η ομάδα, η οποία δουλεύει με τόση προσήλωση, πάνω σε ένα πλάνο, δεν μπορεί να αποτύχει. Κανένας, με τόση δουλειά και με τόση προσήλωση, δεν μπορεί να αποτύχει.

Ο Ολυμπιακός απέδειξε πως, ακόμη και όταν τα πράγματα μοιάζουν να… ξεφεύγουν, από τα χέρια του, θα βρει τον τρόπο να τα κρατήσει. Θα βρει τον τρόπο να πάρει, εκείνος, αυτό που θέλει και να πανηγυρίσει. Μία ομάδα με πανέξυπνους, ποιοτικότατους ποδοσφαιριστές. Μία ομάδα δουλεμένη, με πίστη στις ικανότητές της. Αλλά, πάνω από όλα; Μία ομάδα με «μέταλλο».

Μία ομάδα με πνεύμα νικητή, το οποίο προτάσσει, όταν η τακτική, το πλάνο, το σχέδιο, δεν βγαίνουν, όπως θα ήθελε… Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η μεγαλύτερη υπόθεση. Αυτό το «μέταλλο», αυτός ο χαρακτήρας, τον οποίο ο Ολυμπιακός δείχνει, όταν απειλείται η επιτυχία του…

Έργο Μαρτίνς, παικτών. Έργο Διοίκησης, η οποία θωρακίζει και τονώνει την ομάδα, με νέα συμβόλαια στους παίκτες, με σταθερότητα οικονομική και διοικητική, με υγεία, σε όλα τα επίπεδα. ΕΤΣΙ ο Ολυμπιακός καταφέρνει να είναι ήρεμος, συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του και να φτάνει, στο τέλος, στην… πηγή, αλλά και να… πίνει νερό!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ