ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Χρόνια πολλά, Ολυμπιακάρα» (video)

«Χρόνια πολλά, Ολυμπιακάρα» (video)

Τις ευχές τους για τα «ερυθρόλευκα» γενέθλια έστειλαν ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Κριστιάν Καρεμπέ. «96 χρόνια, είναι κάτι καταπληκτικό. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέρος αυτού του φανταστικού συλλόγου. Χρόνια πολλά, Ολυμπιακέ», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στο Olympiacos TV.

Ο Βασίλης Τοροσίδης, είπε: «Χρόνια πολλά Ολυμπιακέ. 96 χρόνια ένδοξης ιστορίας. Αυτό που εύχομαι μέσα από την καρδιά μου είναι του χρόνου την ίδια μέρα να το γιορτάσουμε ο κόσμος και η ομάδα όλοι μαζί μέσα στο γήπεδο και να κατακτήσουμε πολλούς τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Τέλος, ο Κριστιάν Καρεμπέ, τόνισε: «Αυτή είναι μία υπέροχη μέρα και έχω την ευτυχία να πω ότι είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι σε αυτόν τον οργανισμό, το σύλλογο του Ολυμπιακού. Και σίγουρα τα 96 χρόνια είναι μία ολόκληρη ζωή, μία φιλοσοφία, μία κουλτούρα, μία παράδοση και φυσικά εκπαίδευση. Και πάνω απ' όλα νίκες. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κύριο Μαρινάκη που με έφερε εδώ για να ξαναζήσω σαν μέλος του Ολυμπιακού και να μοιραστώ συναισθήματα με τους φιλάθλους μας, με τις οικογένειές μας μέσα από τις νίκες του Ολυμπιακού, μέσα από το μονοπάτι του και το όραμά του. Είναι 96 χρόνια λοιπόν, όπως είπα είναι μία ζωή και είμαι πολύ ευτυχισμένος που εύχομαι χαρούμενα γενέθλια στον Ολυμπιακό. Χρόνια πολλά, Ολυμπιακέ, Ολυμπιακάρα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ