ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ. Επανερχόμαστε…

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ. Επανερχόμαστε…
Book Small Mobile

Είναι αλλιώς να είσαι… ‘εξυγιαντής’. Αράζεις, χαλαρώνεις, παραγγέλνεις πίτσα και κάθεσαι και βλέπεις Ευρώπη. Βλέπεις Ολυμπιακό. Να μας συγχωρεί η ‘εξυγίανση’, θα τους αφήσουμε για λίγο στη μιζέρια τους, ξανά. Να πάμε να κάνουμε τη δουλειά  μας, στην Ευρώπη. Εκεί όπου αξίζει να είναι, η μεγαλύτερη ομάδα, στην Ελλάδα. Και μόνο εκείνη.

Ο Ολυμπιακός κάνει, τώρα, παύση στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του. Αφήνει στην άκρη τη μάχη για το 46ο, καθώς οφείλει, τώρα, να επικεντρωθεί στην επικείμενη μονομαχία του, με την Άρσεναλ, για το Europa League. Ο Θρύλος της Ελλάδας και της Ευρώπης έχει μπροστά του, ένα πολύ δύσκολο έργο. Πραγματικά πολύ δύσκολο. Όμως αυτό είναι ο Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο Θρύλος. Φτιαγμένος για τα δύσκολα.

Όσο απίθανο και αν μοιάζει στους άλλους, το να καταφέρει ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς, να επιστρέψει, από το 3-1 του πρώτου ματς, τόσο πιθανό και ρεαλιστικό είναι για όλους εμάς. Για όλους εμάς που πιστεύουμε στην ομάδα και ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Για όλους εμάς που γνωρίζουμε μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα, η οποία εδώ και 2,5 χρόνια κάνει, σταθερά, άλματα προς τα επάνω. Και προσπαθεί να τραβάει, μαζί της, ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Να μας συγχωρούν οι ‘εξυγιαντές’ αλλά για λίγες μέρες, ξανά, δεν θα τους βλέπουμε στο μέτρο… Πάμε στην Ευρώπη. Ας καθίσουν αναπαυτικά στον καναπέ. Επανερχόμαστε… Επανερχόμαστε να τους περάσουμε, ξανά, μερικά χεράκια, για να μπουν στην θέση τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ