ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτά είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την «Έξαψη»

Αυτά είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την «Έξαψη»

Άφωνη έμεινε η Νατάσα Θεοδωρίδου με το πόσο γρήγορα έγραψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους στίχους του τραγουδιού «Έξαψη» και με την ταχύτητα που ετοιμάστηκε το κομμάτι! Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου το πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία.

Μάλιστα, τόνισε πως το τραγούδι δημιουργήθηκε σε μια εβδομάδα χαρακτηρίζοντας κάτι τέτοιο «ανθρωπίνως αδύνατο». «Δε γνωριζόμασταν καθόλου. Ούτε κοινωνικά. Η πρώτη μας επαφή ήρθε όταν ετοιμάζαμε το Χριστουγεννιάτικο. Εκεί πρώτη φορά μου έδειξε κάποιους στίχους. Κάποια στιγμή μιλήσαμε για το σήριαλ, την Έξαψη.

Εκεί τον ρώτησα αν θέλει τη γνώμη μου για το μουσικό κομμάτι του σήριαλ. Μου είπε «βεβαίως». Του είπα ότι θέλει μουσική και μου λέει, «ωραία σου γράφω στίχους, αύριο πήγαινε να το τραγουδήσεις». Λέω «μισό λεπτό, δε γράφονται έτσι τα τραγούδια».

Όλα αυτά έγιναν Δευτέρα. Μίλησα με τον Πέτρο του είπα να γράψει μουσική. Του εξήγησα τι και πως, στις 12 το βράδυ είχα τους στίχους. Την Τρίτη βρεθήκαμε όλοι μαζί και τελειώσαμε το τραγούδι. Πέμπτη μπήκαμε στο στούντιο, Κυριακή είχαμε έτοιμο τραγούδι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Πάντως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ