ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σύμμαχοι, δέστε τις ζώνες σας, να σας πάμε μια βόλτα…

Σύμμαχοι, δέστε τις ζώνες σας, να σας πάμε μια βόλτα…
Book Small Mobile

Έφτασε η ώρα! Έφτασε η ώρα που θα τους βλέπουμε πολύ και συχνά! Όπως μας αρέσει! Όπως τρέμουν! Έφτασε η ώρα για τα πλέι οφ. Αλήθεια, ρωτάμε πριν αρχίσουν, για να είμαστε εντάξει. Τι τα θέλατε, σύμμαχοι τα πλέι οφ; Τι τα θέλατε βρε παιδιά και δεν ηρεμούσατε, εκεί, να το παίρνουν χωρίς επιπλέον ντέρμπι; Δεν μπορεί χωρίς αυξημένη δόση «φάπας» ε; Μην ανησυχείτε, έφτασε η ώρα! Αρχίζουμε!

Αφήνουμε στην άκρη την Ευρώπη, μέχρι να χρειαστεί να επανέλθουμε, σε αυτή, το καλοκαιράκι και να πάμε ξανά, εκεί όπου αξίζουμε. Εκεί όπου έχει μάθει η ομάδα τον κόσμο της, να βρίσκεται. Στην κορυφή, ανάμεσα στους κορυφαίους, να τους παίζει στα ίσια και να τους… τρομάζει κιόλας. Για εκεί είμαστε, αλλά προς το παρόν ερχόμαστε μια βόλτα από τη χώρα της «φάπας». Τα πλέι οφ, δηλαδή, εκεί όπου όλοι περάστηκαν πέρσι, τουλάχιστον ένα χέρι. Κάποιοι και δύο.

Θα έχει ενδιαφέρον, γιατί θα συναντήσουμε ισάξιους, «επενδυτές» και λοιπές δυνάμεις της «εξυγίανσης», εκεί όπου δεν μπορούν να κρυφτούν. Εκεί όπου δεν γίνεται να ξεφύγουν από την αλήθεια… Στο γήπεδο. Εκεί, όλα βγαίνουν στο φως. Και συνήθως λένε «φάπα». Του Θρύλου, προς τους άλλους. Εντάξει, μπάλα είναι, καμιά φορά θα τη γλιτώσουν κιόλας… Αλλά γενικά, έχουν χορτάσει. Και ετοιμάζονται να χορτάσουν ξανά…

Σύμμαχοι, δέστε τις ζώνες σας, να σας πάμε μια βόλτα… Μία βόλτα από τη χώρα της «φάπας». Ποδοσφαιρικά πάντα, ε; Τη μία μετά την άλλη θα τη ρίχνουμε, στα πλέι οφ, που ΑΡΧΙΖΟΥΝ!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ