ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η διακοπή της ανασύνταξης και της… δουλειάς!

Η διακοπή της ανασύνταξης και της… δουλειάς!

Ο Ολυμπιακός είναι μακράν η πιο κουρασμένη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας δώσει τα περισσότερα και τα πιο απαιτητικά ματς, από κάθε άλλη ομάδα, στη Σούπερ Λιγκ, στο Κύπελλο και στην Ευρώπη. Παντού. Ο Ολυμπιακός παίρνει αυτή τη διακοπή, που έχουμε αυτό το διάστημα, για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, για να ξεκουραστεί, γιατί το χρειάζεται. Αλλά… όχι μόνο για ξεκούραση. Θα εκμεταλλευτεί αυτό το διάστημα, για να μπορέσει να δουλέψει, όσο και όπως μπορεί, αφού με την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης, έχουμε… ντέρμπι!

Ο Θρύλος, με την επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας, στη Σούπερ Λιγκ, έχει τρία σερί ντέρμπι να δώσει. ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, κατά σειρά. Και είναι, φυσικά, περιττό να πούμε ότι ο Θρύλος θέλει να τα καθαρίσει και τα τρία, για να τελειώνει, όσο το δυνατόν ταχύτερα, με την κατάκτηση του 46ου. Και όχι μόνο αυτό, βέβαια. Αλλά και για το γόητρο, του να… πατάς τους αντιπάλους σου, που ακόμη και στο… μείον άπειρο, στη βαθμολογία, συνεχίζουν να βγάζουν γλώσσα!

 

 

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι ποδοσφαιριστές που θα μείνουν εδώ και δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, πρέπει να καταφέρουν να βρεθούν στο απολύτως απαραίτητο αντίπαλο, για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ, αλλά και για τα δύο επόμενα, με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ο Μαρτίνς μπορεί να μην έχει στα χέρια του 13 ποδοσφαιριστές, αλλά με αυτούς που έχει, θα κάνει διαχείριση και δουλειά, αυτό το διάστημα, για να είναι άπαντες έτοιμοι, με την επανέναρξη της δράσης, στη Σούπερ Λιγκ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ