ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι άλλοι 6-5 και ο Ολυμπιακός 65-13 (photo)

Οι άλλοι 6-5 και ο Ολυμπιακός 65-13 (photo)
Book Small Mobile

Τα είπαμε, σε όλους τους τόνους. Απολύτως τίποτα δεν άλλαξε, στην ποδοσφαιρική κατάσταση της χώρας. Το παρασκήνιο παρέμεινε όπως ήταν και ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ασχολείται με την μπαλίτσα. Και όχι με τις… θέσεις στο ΔΣ. Και συνεχίζει να πανηγυρίζει γκολ, νίκες, τίτλους, προκρίσεις. Και όχι… αναθέσεις και ορισμούς «παραγόντων». Την ώρα που οι «σύμμαχοι» πανηγυρίζουν για το… 6-5 που λέγεται από χθες, ότι προέκυψε, υπέρ της ΑΕΚ, στους συμβούλους, ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει για το… 65-13.

Τι είναι το 65-13; Τα γκολ υπέρ και κατά, στη φετινή Σούπερ Λιγκ. Αυτό που οι 6+5 των πανηγυρισμών των «συμμάχων» δεν μπορούν να επηρεάσουν… Δεν μπορούν να αλλάξουν και δεν μπορούν να… μαζέψουν, ό,τι και να κάνουν.

Ο Θρύλος συνεχίζει να κινείται στον δικό του, μοναχικό δρόμο. Τα είπε χθες και ο Κώστας Καραπαπάς. Τα είπε απλά και όμορφα. Και κατανοητά. Για όποιον δεν αρέσκεται στο να… κρύβει το κεφάλι του, μέσα στην άμμο, σαν στρουθοκάμηλος.

 

 

Άλλο το ποδόσφαιρο που υπηρετεί ο Ολυμπιακός, άλλο το ποδόσφαιρο που υπηρετεί η «εξυγίανση». Έτσι ήταν, έτσι παραμένει. Και έτσι μας αρέσει, που έλεγε και η διαφήμιση…

 

 

 

PHOTO GALLERY

Οι άλλοι 6-5 και ο Ολυμπιακός 65-13 (photo)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ