ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μόνο εμπόδια στον δρόμο του…

Ολυμπιακός: Μόνο εμπόδια στον δρόμο του…
Book Small Mobile

Ο Θρύλος συνεχίζει να δίνει μάχες, για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για την πραγματική του εξυγίανση. Και όχι αυτή που βάζουμε σε εισαγωγικά. Αυτή που λένε οι «εξυγιαντές» ότι έχουν φέρει, στο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δίνει τη μάχη του, όχι μόνο για το δικό του το συμφέρον. Όχι γιατί θέλει να βολεύει… μόνο τον εαυτό του.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει μπροστά, γιατί δεν έχει αυτή τη νοοτροπία της μικροπολιτικής, του «να… βάλω δύσκολα στον αντίπαλο, για να βγω εγώ από πάνω». Ο Ολυμπιακός πρότεινε να γίνει νωρίτερα ο τελικός του Κυπέλλου, για να μπορέσουν ΟΛΕΣ οι ομάδες να ξεκουραστούν παραπάνω, ενόψει των προκριματικών του καλοκαιριού. Ενόψει της δύσκολης νέας σεζόν, που έρχεται, μετά από μία δύσκολη σεζόν, που ακολούθησε άλλη μια δύσκολη σεζόν!

Και έπεσε… σε τοίχο. Εισέπραξε άρνηση και αρνητισμό. Εισέπραξε… μικροπολιτική στρατηγική, αντίδραση και… όχι. Έτσι απλά. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, προφανώς, θεωρούν ότι αν ο Ολυμπιακός μπει… πιο κουρασμένος, στη νέα σεζόν, θα έχουν… περισσότερες πιθανότητες, να καταφέρουν κάτι καλό… Μόνο που… δεν είναι έτσι. Αντιθέτως, μπαίνουν απέναντι, συνολικά, στην προσπάθεια που γίνεται και πρέπει να συνεχίσει να γίνεται, για να ανέβει το ελληνικό ποδόσφαιρο, πιο ψηλά…

Και όμως, ο μοναδικός Σύλλογος που προσπαθεί να βγάλει το φίδι από την τρύπα… Η μόνη, ομάδα που κοιτάζει να ωθήσει ψηλά το ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσω της Ευρώπης. Μέσω νικών και προκρίσεων στην Ευρώπη. Βρίσκει συνέχεια… τοίχο. Πέφτει συνέχεια σε… «εξυγιαντική» άρνηση και μικροπολιτική.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ