Στα «κόκκινα» μέχρι τέλους, επόμενος ο ΠΑΣ!

Στα «κόκκινα» μέχρι τέλους, επόμενος ο ΠΑΣ!
Book Small Mobile

Άλλη διοργάνωση, ίδιος στόχος: Νίκη, πρόκριση, κούπα. Τρεις λέξεις, όλη η ουσία. Και ο Ολυμπιακός αυτό θέλει: Την ουσία. Ούτε… φανφάρες, ούτε… πολλά-πολλά. Ουσία. Καλό ποδόσφαιρο, ουσιαστικό, αποτελεσματικό και να αφήσει εκτός Κυπέλλου τον ΠΑΣ, για να πάει στον τελικό και να το σηκώσει. Απλά τα πράγματα.

Αλλάζουμε διοργάνωση, αλλά ο στόχος παραμένει ίδιος. Και ας δυσκολεύει λιγάκι το πράγμα. Ο ΠΑΣ είναι, άλλωστε, η μόνη ομάδα, η οποία κατάφερε φέτος να βάλει δύσκολα στον Θρύλο, στη διάρκεια της Σούπερ Λιγκ. Μία ομάδα τρομερά αξιόλογη, με δυνατότητες και ικανότητες. Στον Ολυμπιακό έλαχε, βλέπετε, η πιο δύσκολη, από τις τρεις ομάδες, οι οποίες είχαν απομείνει στον θεσμό του Κυπέλλου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μακράν καλύτερη ομάδα και από τον ΠΑΟΚ και από την ΑΕΚ. Οι οποίοι «δικέφαλοι»… παραπαίουν.

Και είναι το ιδανικό αυτό, για τον Θρύλο. Το γεγονός ότι πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη, σε δύο αγώνες, για να περάσει στον τελικό του θεσμού και να… «ξεπουπουλιάσει», εκεί, έναν από τους δύο «δικεφάλους», είναι αυτό που ο Μαρτίνς θέλει. Να δει την ομάδα του να παραμένει στα «κόκκινα» μέχρι τέλους. Να συνεχίζει με το «γκάζι» πατημένο και με απόλυτη προσήλωση, στον στόχο: Στο νταμπλ.

Στην τελική ευθεία ο Ολυμπιακός δεν έχει δυνατότητα, ούτε και λόγο, να «χαλαρώσει». Αυτό θα συμβεί μόνο όταν κατακτηθούν και οι δύο κούπες, τις οποίες η ομάδα του Μαρτίνς έχει μπροστά και τις οποίες κυνηγάει. Τότε και μόνο τότε θα μπορέσει να ψάξει… ξεκούραση και χαλάρωση, για να γεμίσει τις μπαταρίες του, για την επόμενη σεζόν. Προς το παρόν… γκάζια!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ