ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κατηφόρα δίχως τέλος για Ζαγοράκη, στην ΕΠΟ!

Κατηφόρα δίχως τέλος για Ζαγοράκη, στην ΕΠΟ!

Ο Ολυμπιακός δεν αφήνει και θα συνεχίσει να μην αφήνει ΤΙΠΟΤΑ να πέσει κάτω… Απέναντι στην «εξυγίανση» συνεχίζει να μάχεται καθημερινά, με κάθε τρόπο, σε όλα τα επίπεδα. Και στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας, ο κ. Δημήτρης Αγραφιώτης, Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η στελέχωση των διαρκών επιτροπών και εκεί φάνηκε ξανά ότι στη νέα διοίκηση, η «εξυγίανση»… χορεύει ασταμάτητα, κάνοντας ό,τι της… έρθει!

Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, για την πρόσληψη του οποίου στην ΕΠΟ ο Ολυμπιακός έχει σηκώσει μεγάλο θέμα, άρχισε να διαβάζει τα ονόματα. Παρενέβη, τότε, ο κ. Αγραφιώτης και του είπε: «Τι είναι αυτά τα ονόματα; Ποιος τους έχει εγκρίνει; Έχετε μιλήσει μαζί τους;», θέλοντας να δείξει καθαρά ότι όλες οι διαδικασίες γίνονται… αυθαίρετα!

Αφού δεν έλαβε απάντηση, ο Φιλιππούσης συνέχιζε να διαβάζει ονόματα, αλλά επανήλθε ο Αγραφιώτης και είπε το εξής: «Καταρχήν η συνεδρίαση είναι άκυρη, γιατί υπάρχει εκκρεμοδικία, με την πρόσληψη του Φιλιππούση, εξαιτίας της προσφυγής που έχει κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ».

Δεν έμεινε εκεί, δε, προσθέτοντας με νόημα: «Προτείνω να πάρουμε έναν κηπουρό να ποτίζει τις γλάστρες γιατί έχουμε πολλές εδώ μέσα…».

Κατέληξε δε, ο εκ των Αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, ότι με αυτή την κατάσταση που υπάρχει, δεν μπορεί να γίνει τριμερής συνάντηση FIFA-UEFA με την ΕΠΟ και την Κυβέρνηση, γιατί, όπως είναι λογικό, με αυτά που κάνει η... εξυγίανση, θα... γελάνε μαζί μας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ