ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το 46ο είναι η πιο γερή βάση για το 47ο, το 48ο και τα επόμενα

Το 46ο είναι η πιο γερή βάση για το 47ο, το 48ο και τα επόμενα

Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Δεν είναι ούτε μία νίκη, ούτε μία ήττα, ούτε ένα αποτέλεσμα. Πήρε μια ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ, κάποτε και πανηγύριζε. Πήρε μία νίκη ο Παναθηναϊκός, κάποτε και πανηγύριζε. Και ο Ολυμπιακός τα έχει… σαρώσει όλα! Και φέτος. Και, εδώ που τα λέμε, ποιος θα τον σταματήσει, να συνεχίσει να τα σαρώνει όλα και του χρόνου; Και τη μεθεπόμενη χρονιά. Και τις επόμενες που έρχονται.

Ο Ολυμπιακός, αυτός ο Ολυμπιακός, του Μαρινάκη, του Μαρτίνς, των παικταράδων, απειλείται ΜΟΝΟ από τον κακό εαυτό  του. Μόνο όταν ο ίδιος δεν ήταν καλά, έμοιαζε πιθανό να… «σκοντάψει». Όταν ο Ολυμπιακός πατούσε «γκάζι», απλά δεν πιανόταν… Απλά δεν… μπορούσε κανείς να τον συγκρατήσει.

Το 46ο είναι η πιο γερή βάση για το 47ο, το 48ο και τα επόμενα. Ο Ολυμπιακός δείχνει, απλώς, πανίσχυρος. Αδύνατο να καταβληθεί και αδύνατο να χάσει και τα επόμενα πρωταθλήματα. Γιατί δουλεύει ήδη, από τότε που ξέφυγε για τα καλά, από τους διώκτες του, στη φετινή Σούπερ Λιγκ, για την επόμενη. Και αυτή η προσέγγιση θα τον έχει διαρκώς μπροστά από όλους.

Η Διοίκηση δουλεύει μεθοδικά, για να προικίζει τον προπονητή, ο οποίος συνεχίζει να δουλεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τους παίκτες, τους οποίους η ομάδα φροντίζει να παίρνει, για να ενισχύεται το ρόστερ. Αυτός ο Ολυμπιακός, όσο συνεχίζει να υπηρετεί πιστά, την ποδοσφαιρική λογική, αλλά και να δουλεύει με βάση αυτή, ΜΟΝΟ μπροστά και πιο ψηλά μπορεί να πάει. Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αυτό συνεχίζουν να ονειρεύονται όλοι όσοι δουλεύουν για το καλό του Συλλόγου…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ