ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η δική τους επόμενη μέρα και η δική μας

Η δική τους επόμενη μέρα και η δική μας

Ο Ολυμπιακός έχει «καθαρίσει» ήδη το πρωτάθλημα και κοιτάζει ήδη μπροστά. Ετοιμάζει ήδη, από τώρα, την επόμενη ημέρα του. Και ρίχνοντας μία ματιά, χωρίς φυσικά να είμαστε ικανοί να προβλέψουμε το μέλλον, στην επόμενη μέρα της ομάδας, μόνο… εκτυφλωτική λάμψη βλέπουμε. Μόνο ένα «μέλλον» λαμπρό και φωτεινό. Ένα μέλλον που θα συνεχίσει να βρίσκει τον Ολυμπιακό στην κορυφή, στην Ελλάδα, αλλά και σε διαρκώς ανοδική πορεία, στην Ευρώπη. Με στόχο, όπως έχει τονίσει ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού, έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Το να συνεχίσει, δηλαδή, η ομάδα να κατακτά τίτλους στην Ευρώπη (αλήθεια, ποιος θα τη σταματήσει;…) και να συνεχίσει να αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας μία ανοδική πορεία, με στόχο την κορυφή. Και εκεί. Ο Κριστιάν Καρεμπέ είχε τονίσει αυτό που σε πολλούς μοιάζει τρελό. Champions League. Ο Μαρτίνς είπε ότι θέλει έναν ευρωπαϊκό τελικό και πως αυτός είναι ο μεγάλος πόθος του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η ουσία είναι μία: Αυτή είναι η επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού. Αυτό «γράφει» το μέλλον του.

Και μπαίνοντας στη διαδικασία να συγκρίνει, κανείς, το μέλλον που προδιαγράφεται για τον Ολυμπιακό, με εκείνο που προδιαγράφεται για τις υπόλοιπες ελληνικές «μεγάλες» ομάδες, γύρω του, τότε μόνο αισιοδοξία μπορεί να νιώθει. Όχι για το ελληνικό ποδόσφαιρο, συνολικά, αλλά για τον Θρύλο. Στην τελική, πόσο βάρος να σηκώσει μόνος του, ο Ολυμπιακός, απέναντι στην αδιαφορία που δείχνουν οι «εξυγιαντές», να υπηρετήσουν την ποδοσφαιρική λογική και να δουλέψουν σωστά τις ομάδες τους; Πόσους βαθμούς μπορεί να δώσει μόνη της, μια ομάδα…;

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός προχωρά σταθερά μπροστά. Και για να το πούμε και ξεκάθαρα… όποιος μπορεί, ας ακολουθήσει. Όποιος μπορεί, ας πάρει παράδειγμα και ας κάνει το σωστό… Ειδάλλως, ας παραμείνει στη λήθη και την «ανυπαρξία».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ