ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σοβαρός και με ουσία, πήρε αυτό που άξιζε!

Σοβαρός και με ουσία, πήρε αυτό που άξιζε!
Book Small Mobile

Απλά τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός αυτός μπορεί να «στραβοπατήσει» μόνο μπροστά στον κακό Ολυμπιακό. Όταν αυτός δεν εμφανίζεται, ο κανονικός Ολυμπιακός… απλώς δεν μπορεί να χάσει. Δεν έχει τρόπο να χάσει. Ο Ολυμπιακός, χθες, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε αυτό που έπρεπε.

Σοβαρός και με ουσία, πήρε αυτό που άξιζε!

Έτσι έπρεπε να εμφανιστεί ο Ολυμπιακός, έτσι εμφανίστηκε. Και προκρίθηκε. Και απέδειξε ξανά, ότι δεν έχει αντίπαλο. Αγωνιστικά, δεν υπάρχει τρόπος, για κανέναν αντίπαλο, να τον σταματήσει. Να του χαλάσει τα σχέδια και να τον βγάλει έξω από τις ράγες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ένιωσε χθες τι εστί να παίζεις με τον καλύτερο της Ελλάδας. Ένιωσε τι εστί να παίζεις με μια ομάδα ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ να πάρει την πρόκριση στον τελικό. Και με την εμφάνισή του αυτή, ο Θρύλος έβγαλε από πάνω του τη «ρετσινιά» του… χαλαρού, κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ. Και έδειξε ξανά ότι ως σοβαρός και ουσιώδης, δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να του κόψει τον δρόμο, προς τον στόχο του…

Ο Μαρτίνς μπορεί να ανεβάζει και να κατεβάζει τις στροφές της ομάδας του. Να κάνει τις αλλαγές εκείνες, ακόμη και μέσα στο παιχνίδι, ώστε να δίνει στην ομάδα του την εικόνα που πρέπει, για να βγάλει στο χορτάρι αυτά που πρέπει. Και κόντρα στον ΠΑΣ, τα έβγαλε. Και -δικαίως- πέρασε στον τελικό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ