ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρώτη κούπα με ΠΑΟΚ, δεύτερη κούπα με… ΠΑΟΚ!

Πρώτη κούπα με ΠΑΟΚ, δεύτερη κούπα με… ΠΑΟΚ!

Μετά τα χθεσινά νέα και την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε τη δυνατότητα να κάνει… νταμπλ και επί του «δικεφάλου» του βορρά! Δύο κούπες, με διαφορά 10 ημερών.

Και τις δύο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να τις σηκώσει, με τον ΠΑΟΚ ως αντίπαλο και να κάνει, έτσι, ακόμη πιο… γλυκιά την κατάκτησή τους! Στις 12 Μαΐου, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ομάδα του μποξέρ Γκαρσία, για να τη «γλεντήσει» και να στη συνέχεια να γλεντήσει για το 46ο! Πρώτη από τις δύο ευκαιρίες να σηκώσει κούπα, με τον αρχι-«εξυγιαντή» ΠΑΟΚ παρών, εκείνη την ημέρα και ο Θρύλος θα κάνει… πρόβα για τον τελικό του Κυπέλλου!

Στη δεύτερη ευκαιρία του, μετά από 10 ημέρες, στις 22 Μαΐου, ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία όχι απλώς να πανηγυρίσει μία κούπα, επί του ΠΑΟΚ, αλλά να την πάρει κιόλας, από εκείνον! Στον τελικό του Κυπέλλου, θα τον αντιμετωπίσει και θα έχει, έτσι, τη δυνατότητα, να την πάρει απευθείας από τον αντίπαλό του, σε μονό ματς, που θα κρίνει τα πάντα!

Μεγάλη υπόθεση, για τον Ολυμπιακό, το να καταφέρει να πανηγυρίσει δύο σερί κούπες, μέσα σε διάστημα 10 ημερών, επί του… ισάξιου. Μεγαλύτερη δήλωση… ανισότητας δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Και ο Θρύλος καλείται να την κάνει… εμφατικά. Να νικήσει 2 φορές τον ΠΑΟΚ και να πανηγυρίσει, εις βάρος του αντιπάλου του, δύο τρόπαια! Μπορεί!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ