ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Στη λίστα της Άιντραχτ ο Μπρούμα»

«Στη λίστα της Άιντραχτ ο Μπρούμα»

Ο Μπρούμα αγωνίζεται ως δανεικός στον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το δικαίωμα να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς μέχρι το τέλος Μαΐου, στη συμφωνία που υπάρχει με την Αϊντχόφεν.

Τα χρήματα που ζητούν όμως οι Ολλανδοί είναι πολλά, ενώ ο μάνατζερ του Μπρούμα πρόσφατα είχε μιλήσει για ενδιαφέρον από άλλα πρωταθλήματα, μεταξύ αυτών και της Γερμανίας. Με τους Γερμανούς να έρχονται τώρα και να γράφουν για ενδιαφέρον της Άιντραχτ:

«Η Αϊντραχτ ψάχνει για δεξιό εξτρέμ. Ο Μπρούμα, ο οποίος είχε παίξει στο παρελθόν στη Λειψία και έχει εμπειρία από την Bundesliga θα μπορούσε να είναι μια λύση. Πρώτα ο Ολυμπιακός πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει να τον κρατήσει.

Στο αρνητικό ενδεχόμενο, θα έχουν τη δυνατότητα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και άλλες ομάδες που θέλουν τον Μπρούμα. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για αυτόν, μεταξύ άλλων από τη Γερμανία, την Ισπανία και την Τουρκία. Πρωτίστως, εξαρτάται από τον Ολυμπιακό εάν θέλει να τον κρατήσει.

Έχει ρήτρα εξαγοράς που μπορεί να την ενεργοποιήσει. Εάν δεν συμβεί αυτό, η Αϊντχόφεν θα αποφασίσει για το μέλλον και εάν θα τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ