ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Live Streaming ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Live Streaming ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

LiveStreamingΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και είναι η μοναδική της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Ο Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Από τη μία ο Αστέρας Τρίπολη είναι πλέον εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής εδώ και καιρό και περιμένει τη στέψη του την Τετάρτη κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο Καραϊσκάκη.

Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει στην αποστολή του τους Παπαδόπουλο, Τσιφτσή, Γκαρσία, Τασουλή, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρα, Άλβαρες, Κάρδαρη, Χριστόπουλο, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόκ, Γκόμες, Τζίμα, Ριέρα, Κανελλόπουλο, Μπαράλες, Ρέτζις και Αλί Μπαμπά. Αυτές είναι οι επιλογές του Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή του τους Τζολάκη, Καραργύρη, Παπαδούδη, Ανδρούτσο, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλο, Σεμέδο, Καλογερόπουλο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλή, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

LiveStreaming ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μαρτίνς: «Ποιοτικός ο Αστέρας, να γίνει ανοιχτό ματς»

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στη NOVA για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε: «Ο Αστέρας είναι ποιοτική ομάδα που πάντα δυσκολεύει τους αντιπάλους του. Έχει εξελιχθεί σε σχέση με πέρυσι περισσότερο από τις άλλες ομάδες. Ούτε εμείς ούτε ο Αστέρας έχουμε κάτι να αποδείξουμε. Ελπίζουμε να γίνει όμορφο και ανοικτό παιχνίδι».

Για τον αγώνα με τον Άρη και το αν γίνουν περισσότερες αλλαγές: «Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, θετικά τα συμπεράσματα. Οι παίκτες είχαν καλή απόδοση, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ευκαιρία που δώσαμε στους παίκτες».

Για το αν παίξει ο Καραργύρης ή ο Τζολάκης: «Έκανε πολύ καλή προπόνηση ο Καραργύρης, αλλά θα παίξει ο Τζολάκης. Ο Ηλίας θα πάρει τις ευκαιρίες του».

Για την κατάσταση των τραυματιών: «Ο Μπα κάνει τη θεραπεία του και δεν θα συμμετέχει στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι, τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά κρίναμε προτιμότερο να μην επιβαρυνθεί, ώστε να είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Champions League».

LiveStreaming ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ