ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο λόγος που έχει πάντα το προβάδισμα

Ο λόγος που έχει πάντα το προβάδισμα

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να χτίζει ήδη, για την επόμενη ημέρα, πολύ πριν ολοκληρωθεί η σεζόν 2020-21. Έχοντας τον προπονητή του σταθερό, την ομάδα του με τον «κορμό» της ανεπηρέαστο και με το να χρειάζεται απλά… «πινελιές», ο Ολυμπιακός ήταν και παραμένει στην pole position και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Και ο λόγος είναι ένας και απλός: Ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, είναι σε απόλυτη συνεργασία και έχουν ένα κοινό, μεγάλο όραμα. Το να κάνουν Ολυμπιακό ακόμη πιο μεγάλο, από ότι είναι τώρα!

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος, για τον οποίο ο Θρύλος πάντα θα έχει το προβάδισμα, απέναντι σε όλους τους «απέναντι». Πάντα θα έχει την καλύτερη εκκίνηση, στην αφετηρία. Πάντα θα είναι μπροστά, από τους «ανταγωνιστές» του, οι οποίοι έχουν χίλια-μύρια προβλήματα, να λύσουν και να χίλιες ατέλειες να διορθώσουν. Ο Ολυμπιακός έχει απλά να βάλει… «πινελιές». Να… ρυθμίσει, ό,τι χρειάζεται ρύθμιση.

Ξέρουν άπαντες καλά, ότι με αυτό τον τρόπο, η ψαλίδα δεν κλείνει… με τίποτα! Ούτε σε… 10 χρόνια. Θα χρειαστεί… πολλή «εξυγίανση» από τους «απέναντι», για να «μαζευτεί» το πράγμα, με τον Ολυμπιακό διαρκώς να ξεφεύγει και να είναι μπροστά… Αλλά και για αυτό, ο Θρύλος είναι έτοιμος…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ