ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γαλλικό σενάριο για Ντενίς Μπουανγκά! (videos)

Γαλλικό σενάριο για Ντενίς Μπουανγκά! (videos)

Ο Θρύλος συνεχίζει να ψάχνει τον ποδοσφαιριστή που θα τονώσει ακόμη περισσότερο τα άκρα της επίθεσής του. Πέραν της υπόθεσης του Ενταό, την οποία προσπαθεί να ολοκληρώσει, ο Θρύλος κυνηγάει να πάρει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα του δώσει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα, στα άκρα, σε δημιουργία και εκτέλεση. Ένας τέτοιος παίκτης θα μπορούσε να είναι ο Ντενίς Μπουανγκά, για τον οποίο το footmercato γράφει ότι είναι «στο στόχαστρο» του Ολυμπιακού.

Ο 26χρονος Γκαμπονέζος δείχνει να είναι προς αποχώρηση από τη Σεντ Ετιέν. Όχι γιατί δεν τον θέλουν παικτικά, αλλά γιατί η ομάδα από τη Γαλλία πρέπει να κάνει… συμμάζεμα στα συμβόλαια και στα χρήματα που δαπανά και ο Μπουανγκά κοστίζει ακριβά.

Ο Μπουανγκά είχε μία γεμάτη σεζόν με 36 συμμετοχές, 7 γκολ και 4 ασίστ στη Ligue 1. Στη Σεντ Ετιέν παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ μπορεί να παίξει και στο δεξί. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γκαμπόν (21 συμμετοχές και 7 γκολ) και γενικά μιλάμε για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στον Θρύλο. Το footmercato, το οποίο ασχολείται με το θέμα, αναφέρει ότι τον παίκτη τσεκάρει και η Λανς.

Δείτε τον σε δράση: 

 

 

 

 

** Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του ποδοσφαιριστή στο Facebook.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ