ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ονιεκούρου το στιλ εξτρέμ που θέλει ο Πέδρο (videos)

Ο Ονιεκούρου το στιλ εξτρέμ που θέλει ο Πέδρο (videos)
Book Small Mobile

Το στιλ του εξτρέμ που ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς, για τα άκρα του Ολυμπιακού, είναι ο Χένρι Ονιεκούρου. Ξεκάθαρα. Σε αυτόν κλίνει ο Πέδρο, όχι γιατί… έτσι, αλλά γιατί έχει εκείνα τα στοιχεία που θέλει, από τον εξτρέμ του, ο Πορτογάλος. Ο Ονιεκούρου είναι ταχύς, δυνατός, μπουκαδόρος, ξέρει να τελειώνει, αλλά και να δημιουργεί φάσεις και ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν παίκτη που ανταποκρίνεται άριστα, σε αυτό τον ρόλο. Ο Ενκουντού είναι επίσης σε αυτό το στιλ, αλλά είναι ακόμη πιο δύσκολη η περίπτωσή του, από εκείνη του Ονιεκούρου.

Ο Ολυμπιακός περιμένει για λίγες ημέρες, να δει τι μέλλει γενέσθαι, με τη ρήτρα αγοράς του Νιγηριανού, αλλά και το τι θα πράξει η Γαλατά. Θυμίζουμε ότι στο κόλπο είναι και η Φενέρ, η οποία θέλει τον παίκτη και δεν το έκρυψε ποτέ. Εάν μπορέσει, θα μπει σφήνα στα πλάνα του Θρύλου, για τον Ονιεκούρου. Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, θα κάνει τη δική του κίνηση, προς τη Μονακό, για να πάρει τον παίκτη.

Η ουσία, σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση, με τον Ονιεκούρου, είναι μία: Ο Νιγηριανός αρέσει πολύ στον Μαρτίνς και γενικά στο λιμάνι και ο Θρύλος αναμένεται να το προχωρήσει.

** Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του ποδοσφαιριστή στο Facebook.

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ