ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καλά κρατεί η «μάχη» για Ονιεκούρου (videos)

Καλά κρατεί η «μάχη» για Ονιεκούρου (videos)
Book Small Mobile

Ο Νιγηριανός Χένρρι Ονιεκούρου είναι στην κορυφή της λίστας του Μαρτίνς, για τα εξτρέμ και ο Θρύλος παλεύει να ξεπεράσει τα εμπόδια. Τα οποία δεν είναι και λίγα. Αλλά αντιθέτως είναι πολλά και σημαντικά. Το οικονομικό όχι τόσο, αφού δεν μιλάμε για παράλογα, για τα δεδομένα του Ολυμπιακού, ποσά. Η πρόθεση της Γαλατά και το τι σκέφτεται να κάνει με τον παίκτη, μπορεί να είναι ένα εμπόδιο. Η επιθυμία της Φενέρ να μπει σφήνα και να τον κρατήσει στην Τουρκιά, αλλά για λογαριασμό της, ίσως είναι ένα άλλο εμπόδιο.

Αλλά ο Ολυμπιακός έχει μάθει να ξεπερνάει τις δυσκολίες, ο οποίες προκύπτουν στις μεταγραφικές του αναζητήσεις. Να τις ξεπερνάει και να προχωράει τις διαδικασίες, για να μπορεί να κάνει δικούς του τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί, ώστε να ενισχύεται όπως πρέπει. Το ίδιο κοιτάζει να κάνει και στην περίπτωση Ονιεκούρου, αφού δίνει ήδη «μάχη» με τους «γείτονες», για να καταφέρει να πάρει τον παίκτη στην Ελλάδα.

Το προφίλ του Ονιεκούρου ταιριάζει πλήρως με τα «θέλω» του Μαρτίνς για τα εξτρέμ. Και για αυτό η περίπτωσή του προκρίνεται και βγαίνει μπροστά. Ο Νιγηριανός μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και να της δώσει πολλά περισσότερα και από τον Μπρούμα, ο οποίος είναι επίσης καλός παίκτης. Και ο Μαρτίνς θέλει να φέρει τον Χένρι στο λιμάνι. Αυτό παλεύει και η Διοίκηση να κάνει, έχοντας τον παίκτη Νο1 προτεραιότητα, αυτή τη στιγμή.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ