ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το ποδόσφαιρο ευνοεί εκείνους που το σέβονται

Το ποδόσφαιρο ευνοεί εκείνους που το σέβονται

Πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Μάρκους Μπεργκ έφτασε ο Ολυμπιακός, πριν από 2 καλοκαίρια. Αντί αυτού, εντέλει, απέκτησε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αφού την τελευταία στιγμή, η υπόθεση με τον Σουηδό επιθετικό πήρε άλλη τροπή, από εκείνη που φαινόταν ότι θα πάρει.

Και για να μην μηδενίζουμε την αξία κανενός (άλλωστε ο Ολυμπιακός τον ήθελε και αυτό λέει πολλά), δεν μπορεί να ξέρει κανείς τι θα γινόταν, αν ο Μπεργκ ερχόταν στον Ολυμπιακό. Μπορεί να ήταν εκείνος που θα είχε γράψει τα νούμερα του Ελ Αραμπί, ή και καλύτερα. Αλλά δεν ήρθε. Και ο Ολυμπιακός πήρε τον «μπόμπερ» του, ο οποίος… τα σάρωσε όλα! Γνωστή η ιστορία, δεν θα επεκταθούμε άλλο στα «τι και πως».

Η ουσία είναι άλλη: Στον τίτλο. Ο Ολυμπιακός κλήθηκε, όταν η ιστορία με τον Μπεργκ δεν πήρε την τροπή που φαινόταν ότι θα πάρει, να κινηθεί για τον Μαροκινό. Μία άκρως ποδοσφαιρική και εξαιρετική επιλογή, πριν καν αποδειχθεί. Και αποδείχθηκε! Γιατί; Γιατί το ποδόσφαιρο σέβεται και ευνοεί εκείνους που το σέβονται και το προάγουν. Από εκείνο το restart του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού, συνολικά, πριν από 3 χρόνια, μέχρι και αυτή την ώρα, όλες οι κινήσεις του Συλλόγου είναι άκρως ποδοσφαιρικές. Λάθη μπορεί να γίνουν, παίκτες να μην «βγουν», αλλά όλες οι κινήσεις που γίνονται, ήταν και παραμένουν άκρως ποδοσφαιρικές. Προς τη σωστή κατεύθυνση.

Και το ποδόσφαιρο, μέσα από τους άγραφους νόμους του και την… αύρα του, αν θέλετε να το δείτε και λίγο ρομαντικά, έχει έναν τρόπο να αποδίδει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, εκεί όπου πρέπει να αποδοθεί. Και ο Ολυμπιακός την απόλαυσε και την απολαμβάνει, στο πρόσωπο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ