ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η Γουλβς θα προχωρήσει για Σα, αλλά…

Η Γουλβς θα προχωρήσει για Σα, αλλά…

Η «καραμπόλα» Σα-Ρουί Πατρίσιο, με την εμπλοκή Ρόμα, Γουλβς, Θρύλου, μοιάζει αναπόφευκτη. Η μεταγραφή του τερματοφύλακα της Γουλβς στους Ρωμαίους μοιάζει έτοιμη να γίνει. Οι διαδικασίες προχωρούν. Αν και εφόσον (ή όταν, αν προτιμάτε) ολοκληρωθεί, τότε η Γουλβς θα κινηθεί άμεσα, για να πάρει τον Ζοζέ Σα. Και όταν αυτό συμβεί, φυσικά, ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος. Είναι ήδη. Μιλάει με τον Φαμπιάνο (και όχι μόνο) και προχωράει για να καλύψει το κενό, εφόσον προκύψει.

Ο Ζοζέ Σα θέλει ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θεωρεί ότι για αυτό δεν πήγε στο Euro. Γιατί στον Ολυμπιακό έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Είναι η Σούπερ Λιγκ που δεν του κάθεται καλά. Και λογικό, το επίπεδο είναι χαμηλό, ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα με…. 200 βαθμούς διαφορά…

Όλα εξαρτώνται από την τράμπα Ρουί Πατρίσιο μεταξύ Γουλβς και Ρόμα. Ο Σα έχει ρήτρα, γνωστή. Αλλά όταν καθίσουν στο τραπέζι Ολυμπιακός και Γουλβς, η άκρη θα βρεθεί. Και ο Ολυμπιακός, όπως και ο Σα, θα προχωρήσουν παρακάτω. Δείτε τι αναφέρει το Sky Sports.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ