ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μαρινάκης: «Κώστα, είμαι δίπλα σου»

Μαρινάκης: «Κώστα, είμαι δίπλα σου»

Ο Κώστας Φορτούνης και όλος ο Ολυμπιακός, μαζί του, υπέστησαν ένα μεγάλο πλήγμα, με τον τραυματισμό του Έλληνα διεθνούς. Όπως και πριν από δύο χρόνια, ο Φορτούνης δέχθηκε το μοιραίο πλήγμα, με ένα τραυματισμό πάνω στην προετοιμασία. Έναν σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος μπορεί να τον λυγίσει, αλλά σίγουρα δεν θα τον ρίξει. Δεν θα τον νικήσει… Με τη στήριξη όλων όσοι τον αγαπούν, αλλά και πρωτίστως του Προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μίλησε στον Κώστα και του εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του και συμπαράστασή του.

Στόχος του Κώστα, τώρα, είναι να κρατήσει ψηλά το ηθικό του και να μπει δυνατά στην αποθεραπεία του. Για να μπορέσει να επιστρέψει, το συντομότερο δυνατό, σε αυτό που λατρεύει να κάνει: Να επιστρέψει ξανά, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Να πατήσει ξανά το ιερό γήπεδο του Θρύλου και να γίνει ξανά το 10άρι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

«Κώστα, είμαι μαζί σου. Σε ό,τι χρειαστείς είμαι δίπλα σου», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Κώστα. Αν και εκείνος το ήξερε ήδη. Είναι διαφορετικό να το ακούς, όμως. Να στο λέει ο άνθρωπος που κρατά την τύχη του Ολυμπιακού, στα χέρια του. Ο Κώστας παίρνει θάρρος και κουράγιο, ξέροντας ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα τον περιμένει πιο δυνατό, να μπει ξανά στο γήπεδο!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ