ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Έφυγε» ο Βασίλης Τοκάκης (photos)

«Έφυγε» ο Βασίλης Τοκάκης (photos)
Book Small Mobile

Απεβίωσε σε ηλικία 44 ετών, χάνοντας την άνιση μάχη με τον καρκίνο, το παλαιό στέλεχος του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοκάκης. Είχε διατελέσει Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Γεννημένος το 1977, πατέρας δύο παιδιών, ήταν διδάκτορας του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και επιστημονικός συνεργάτης στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Βασίλης Τοκάκης εργάστηκε, πέρα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη, στον Δήμο Πειραιά και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Το δικό της μήνυμα έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον θάνατο του παλαιού στελέχους του Θρύλου.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρετά τον Βασίλη Τοκάκη, ο οποίος σε ηλικία 44 ετών έχασε τη μάχη για τη ζωή, αν και μέχρι την τελευταία στιγμή πάλεψε γενναία με την ασθένειά του.

Ήταν σύμβουλος επικοινωνίας του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, ενώ διετέλεσε Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αφήνει παρακαταθήκη το βιβλίο του «Άνοιξη μυαλού». Τα έσοδα από τα συγγραφικά δικαιώματα δίνονται στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του.

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, αποχαιρέτησε τον καλό φίλο και συνεργάτη του.

«Έφυγε ένας εξαιρετικός άνθρωπος.
Ένας καλός φίλος, ένας στενός συνεργάτης, μα πάνω από όλα, ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης και πατέρας.
Αξιοπρεπής στη ζωή του, αξιοπρεπής και στην άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στον εγκέφαλο, τους τελευταίους 20 μήνες μετά τη διάγνωση.
Η παρακαταθήκη που αφήνει στην αγαπημένη του Ρίτα και στα δυο του παιδιά, τη Δήμητρα και τον Γιώργο σημαντική.
Είμαι βέβαιος ότι είναι περήφανοι.
Είναι αυτές οι στιγμές που ενώ έχεις τόσες σκέψεις και μνήμες στο μυαλό σου, ενώ έχεις τόσα πολλά και έντονα συναισθήματα δυσκολεύεσαι να τα εκφράσεις.
Ίσως να μην είναι και αναγκαίο αυτήν τη στιγμή.
Καλό ταξίδι φίλε και να είσαι βέβαιος ότι θα είσαι για πάντα στο μυαλό, αλλά κυρίως στην καρδιά μας»
, ήταν το μήνυμα το Γιάννη Μώραλη, για τον χαμό του Βασίλη Τοκάκη…

 

 

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπάς, έγραψε ένα συγκινητικό «αντίο», στα social media, με αφορμή τον θάνατο του παλαιού στελέχους της ΠΑΕ, Βασίλη Τοκάκη… 

«Εγώ θα σε θυμάμαι πάντα χαμογελαστό να μου λες να βάλουμε γάντια και να ανεβούμε για τρείς γύρους. Σου έλεγα «ρε Βασίλη, είμαι άλλη κατηγορία».

Αλλά δεν σε πείραζε.

Και μετά που ήρθε το θεριό δεν κατάλαβες τίποτα ρε φίλε. Το πολέμησες με όλη σου τη δύναμη. Και όλοι σε θαυμάσαμε και θα σε θαυμάζουμε γι’ αυτό.

Να έχεις ένα ήρεμο ταξίδι για τους καλύτερους τόπους», έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς.

Δείτε τη φωτό: 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ