ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καραπαπάς: «Καλή στιγμή για το ποδόσφαιρο, η επιστροφή στο γήπεδο!» (video)

Καραπαπάς: «Καλή στιγμή για το ποδόσφαιρο, η επιστροφή στο γήπεδο!» (video)

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Η μεγάλη στιγμή κατά την οποία ο κόσμος του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Με ασφάλεια και με προσοχή, όπως πρέπει. Και ενόψει αυτής της στιγμής, που θα δούμε ξανά τον Ναό να… δονείται, ο Κώστας Καραπαπάς έκανε ορισμένες σημαντικές τοποθετήσεις στην ΕΡΤ.

«Είναι μια καλή στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί ζήσαμε πολύ καιρό χωρίς φιλάθλους, στα γήπεδα. Όπως ξέρετε, ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους, δεν είναι ποδόσφαιρο. Γίνεται μεγάλη ετοιμασία στο γήπεδό μας, φαντάζομαι σε όλα τα γήπεδα των ομάδων της Σούπερ Λιγκ, για να υποδεχθούμε ξανά τον κόσμο. Σύμφωνα με τους κανόνες που έχουν μπει πλέον για τα γήπεδα. Αυτό προβλέπει 80% πληρότητα του γηπέδου και αφορά μόνο σε ανθρώπους, που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή έχουν πιστοποιητικό ότι έχουν νοσήσει τους τελευταίους 6 μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, στην πρώτη του τοποθέτηση στην ΕΡΤ, αναφορικά με την επικείμενη επιστροφή του κόσμου στο Καραϊσκάκη, αλλά και γενικά στα γήπεδα, ανά την Ελλάδα.

Ο Κώστας Καραπαπάς συνέχισε εξηγώντας επακριβώς τη διαδικασία, προσέλευσης στο γήπεδο, αλλά και τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται, προκειμένου ο κόσμος του Ολυμπιακός να μπορέσει να βρεθεί ξανά στο γήπεδο.

Παράλληλα ο Κώστας Καραπαπάς διευκρίνισε, σαφώς, ότι «προφανώς σε κανένα σημείο, εμείς δεν διαχωρίζουμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους. Εμείς ακολουθούμε τους κανόνες της Πολιτείας. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμά του». Πρόσθεσε, δε, πως «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να είναι το γήπεδο ασφαλές».

Εν μέσω αυτών των δηλώσεων, ο Κώστας Καραπαπάς έδωσε και μία εξήγηση, για το τι συνέβη, σχετικά με τη ματαίωση του φιλικού με τη Γαλατασαράι.

Δείτε παρακάτω το βίντεο, με όλες τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου του Ολυμπιακού:

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ