ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μοντεστό: «Δεν μας ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός»

Μοντεστό: «Δεν μας ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός»

Το όνομα του Ολυμπιακού εμπλέκεται συχνά-πυκνά με εκείνο της Νάπολι, για διάφορα μεταγραφικά ζητήματα. Βατσλίκ, Καμαρά, Τσιμίκας πιο πριν… Μέχρι και Μανωλάς…

Ο επικεφαλής σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντεστό μίλησε στην Ιταλία και το Napoli Magazine, για Καμαρά, Βατσλίκ και… Μανωλά!

«Δεν νομίζω ότι ο Ραϊόλα είναι μάνατζερ του Καμαρά. Το παιδί είναι μόνο του (σ.σ. εννοεί δεν εκπροσωπείται). Ο Μίνο Ραϊόλα είναι φίλος με τον Πρόεδρο (σ.σ. τον κ. Μαρινάκη). Δεν μας τηλεφώνησε ποτέ η Νάπολι. Ξέρω αρκετούς ανθρώπους, συνεργαζόμαστε. Αλλά δεν μιλήσαμε ποτέ για τον Καμαρά. Δεν νομίζω ότι ο Ραϊόλα μίλησε με τον Πρόεδρο για τον Καμαρά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μοντεστό, για το θέμα του μέσου από τη Γουινέα, που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των «παρτενοπέι».

«Ο Καμαρά ανανέωσε το συμβόλαιό του, ποντάρουμε σε εκείνον. Είναι αφοσιωμένος στην παραμονή του εδώ, στο να παίζει και να νικά», πρόσθεσε.

Όσο για τον Βατσλίκ; «Δεν ήμασταν σε ανταγωνισμό με τη Νάπολι. Μιλήσαμε μαζί του και κλείσαμε τη συμφωνία. Δεν ξέρω αν η Νάπολι ενδιαφερόταν. Όταν πηγαίνουμε να μιλήσουμε με έναν παίκτη δεν μας ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός», είπε στη συνέχεια.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Κώστα Μανωλά, λέγοντας πως «είναι ερωτευμένος με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα παίζει πολλά χρόνια ακόμη για τη Νάπολι. Αλλά όταν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, θα επιλέξει τον Ολυμπιακό. Είναι κοντά στον Πρόεδρο. Πάντα κρατάει ψηλά το όνομά μας και είμαστε χαρούμενοι για εκείνον».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ