ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πως ο Μπρούμα επηρεάζει ακόμη τον Θρύλο

Πως ο Μπρούμα επηρεάζει ακόμη τον Θρύλο

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, Αρμίντο Μπρούμα, που φόρεσε πέρυσι τα ερυθρόλευκα, μπορεί ακόμη να παίξει ρόλο στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Πως; Με το να βρεθεί ο τρόπος να μετακομίσει, από την Αϊντχόφεν, στην Μπεσίκτας.

Ο Μπρούμα δεν δείχνει ικανός να «στεριώσει» στην ολλανδική ομάδα και η Μπεσίκτας φέρεται να έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι του, μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Θρύλου, αφού θεωρεί ότι μπορεί να την ενισχύσει στα εξτρέμ, έχοντας και την καλή εικόνα, την οποία ο Μπρούμα άφησε, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σε περίπτωση που το θέμα Μπρούμα προχωρήσει, ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει ευκαιρία να προχωρήσει το θέμα Ενκουντού. Ίσως μία πιθανή άφιξη του Μπρούμα στην Κωνσταντινούπολη, να ενεργοποιήσει πιο έντονα το θέμα Ενκουντού, για τον Θρύλο.

Ακόμη και τώρα, λοιπόν, που το θέμα Μπρούμα έχει τελειώσει για τον Θρύλο, ο Πορτογάλος εξτρέμ μπορεί να επηρεάσει τα μεταγραφικά της ομάδας του Πειραιά. Με εξαιρετικό τρόπο κιόλας, αφού η υπόθεση Ενκουντού, όπως αναφέραμε, απασχολεί έντονα τον Πέδρο Μαρτίνς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ