ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένουν περισσότερο κόσμο με Λουντογκόρετς

Περιμένουν περισσότερο κόσμο με Λουντογκόρετς
Book Small Mobile

Συνεχίζεται κανονικά η διάθεση και των διαρκείας και των εισιτηρίων για Λουντογκόρετς και υπάρχει η σιγουριά ότι το Καραϊσκάκη θα έχει περισσότερο κόσμο σε σχέση με όσο είχε στον αγώνα με τη Νέφτσι. Αυτή η αίσθηση υπάρχει. Άλλωστε, όσο περνούν οι ημέρες παραλαμβάνονται και ενεργοποιούνται τα εισιτήρια διαρκείας από τους φίλους του Ολυμπιακού που αποκτούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά που προβλέπονται για την έκδοση τους (είτε πλήρους εμβολιασμού, με την παρέλευση των 14 ημερών από τη 2η δόση, είτε νόσησης).

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί και την Τρίτη (3/8), ηλεκτρονικά και από τα εκδοτήρια από τις 10:00 μέχρι τις 17:00, ενώ έως τις 20:00 θα διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λουντογκόρετς.

Ο κόσμος του Θρύλου, εξακολουθεί να στηρίζει ηθικά και οικονομικά το σύλλογο, εν μέσω… καύσωνα και καλοκαιριών αδειών και η προσέλευσή του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα αυξάνεται σταδιακά από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δεδομένο είναι αυτό από τη στιγμή που ξεκίνησε η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ