ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μην κοιτάς τους «εξυγιαντές», κοίτα προς τα επάνω

Μην κοιτάς τους «εξυγιαντές», κοίτα προς τα επάνω

Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να βασιστεί στην εικόνα των «εξυγιαντών», για να προχωρήσει με τον σχεδιασμό του, αλλά και με το πλάνο του, για την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Οφείλει να στρέφει το βλέμμα του αλλού, πιο ψηλά. Να έχει στόχους υψηλότερους και όχι να συγκρίνεται με τους… «άθλιους της Σούπερ Λιγκ» (παραφράζοντας τον Βίκτωρα Ουγκώ). Δεν είναι αυτό το επίπεδο του Ολυμπιακού. Δεν είναι αυτό το «ταβάνι» του. Ο Ολυμπιακός είναι για πολύ, πολύ μεγαλύτερα πράγματα και έτσι πρέπει να σκέφτεται και να λειτουργεί.

Δεν μπορεί να παίρνει ως παράδειγμα τον Τζαβέλλα και τον Βράνιες. Ούτε τον Σάρλια και τον Χουάνκαρ. Ούτε και μπορεί να συγκρίνει εαυτόν με τον Κούρτιτς και τον Εσίτι. Είναι χαμηλό το επίπεδο των ανταγωνιστών του. Χαμηλό το επίπεδο της ποιότητας των ομάδων τους. Χαμηλό το επίπεδο της θέλησης για επενδύσεις και πραγματική πρόοδο. Δεν μπορούν να μπουν δίπλα-δίπλα με τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της…

Ο Ολυμπιακός κινείται και πρέπει να κινείται ΜΟΝΟ ευρωπαϊκά. Να παίρνει ως παράδειγμα τις ομάδες, τις οποίες αντιμετωπίζει στην Ευρώπη. Και από αυτές ΜΟΝΟ όσες είναι πραγματικά καλές και δουλεύουν πραγματικά σωστά. ΜΟΝΟ αυτές, τις οποίες μελετώντας, θα γίνει καλύτερος και ο ίδιος. Μόνο αυτές, τις οποίες παρακολουθώντας, θα κερδίσει πράγματα, για τον δικό του σχεδιασμό. Για το δικό του πλάνο.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση, ως επίπεδο, με την «εξυγίανση» και τη Σούπερ Λιγκ. Οφείλει, λοιπόν, να μην κοιτάζει τους «εξυγιαντές», αλλά να κοιτάζει μόνο προς τα επάνω.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ