ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Corriere: «Ίσως οι τελευταίες μέρες του Μανωλά στη Νάπολι»

Corriere: «Ίσως οι τελευταίες μέρες του Μανωλά στη Νάπολι»
Book Small Mobile

Για τη σφοδρή επιθυμία του Κώστα Μανωλά να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, μιλούν οι Ιταλοί. Κάθε μέρα που περνά, το θέμα παίρνει μεγάλες διαστάσεις και οι Ιταλοί γράφουν ολοένα και περισσότερο για αυτό. Οι πληροφορίες έρχονται με μορφή… χιονοστιβάδας και σε όλα τα σενάρια, βλέπουν την επιστροφή του Κώστα Μανωλά στο λιμάνι, να είναι ολοένα και πιο κοντά…

Ο Ολυμπιακός κρατάει τη στάση, για την οποία σας έχουμε ενημερώσει. Δεν το φουντώνει, αλλά δεν το σβήνει κιόλας, αφού είναι δεδομένο ότι επαφές υπάρχουν. Και είναι δεδομένο ότι και ο Ολυμπιακός το παλεύει, αλλά και ο Μανωλάς θέλει…

«Ο Μανωλάς θέλει Ολυμπιακό, θέλει να επιστρέψει σπίτι του και ο ελληνικός σύλλογος τα έχει βρει τόσο με τον παίκτη όσο και με τον μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα. Το πρόβλημα που εξακολουθεί να υφίσταται είναι πως λείπει ακόμα η επίσημη πρόταση στην Νάπολι.

Η Νάπολι ψάχνει 15 εκατομμύρια ή ένα ποσό εκεί κοντά και οι τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου μπορεί να αποδειχτούν οι τελευταίες για τον Κώστα με τη φανέλα της Νάπολι», γράφει συγκεκριμένα η μεγάλη ιταλική εφημερίδα.

Τονίζεται εκ νέου η θέληση του Κώστα Μανωλά, να επιστρέψει στον Θρύλο. Μιλούν για συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού, Μανωλά και Ραϊόλα. Κάτι το οποίο μοιάζει το μικρότερο, από τα εμπόδια, τα οποία έχει να ξεπεράσει ο Θρύλος, για να φέρει τον Μανωλά ξανά στην Ελλάδα. Και αυτό είναι ίσως το πιο εύκολο να συμβεί, αν δεν έχει συμβεί ήδη.

Από εκεί και πέρα, όπως τόνισε και χθες ο Κώστας Καραπαπάς, το θέμα ΔΕΝ είναι προχωρημένο. Χρειάζεται υπομονή και λεπτούς χειρισμούς. Και αυτό κάνει ο Ολυμπιακός. Το χειρίζεται.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ