ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σούπερ Λιγκ: Επιτέλους! Πάμε για σέντρα!

Σούπερ Λιγκ: Επιτέλους! Πάμε για σέντρα!
Book Small Mobile

Η σημερινή Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λιγκ σήμανε και την επισημοποίηση της σέντρας του νέου πρωταθλήματος! Κατόπιν συμφωνίας των 5 μέχρι πρότινος άστεγων, με την Cosmote TV, ψηφίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Σέντρα στις 11-12/9 με την πρώτη αγωνιστική!

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος ψηφίστηκε ομόφωνα, πράγμα που σημαίνει ότι επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις ομάδες, για να αρχίσει επιτέλους το πρωτάθλημα και να έχουμε αγωνιστική δράση και σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ!

Εγκρίθηκε και η αλλαγή καταστατικού ώστε να υπάρξει κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από το 2023 (επίσης βασική εκκρεμότητα), ενώ τις προσεχείς ώρες θα γίνει γνωστό και το πρόγραμμα των δυο πρώτων αγωνιστικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τις αποφάσεις της ΓΣ και του ΔΣ της Λίγκας:

«Ομόφωνα εγκρίθηκε από τη Γ.Σ. η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, η οποία θα αποσταλεί άμεσα στην ΕΠΟ προς έγκριση.

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η τροποποίηση άρθρων του καταστατικού του συνεταιρισμού που σχετίζονται με την κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999, κατά τρόπο ώστε από την αγωνιστική περίοδο 2023-24 να καθίσταται υποχρεωτική η κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999. Η Γ.Σ. για το θέμα της κεντρικής διαχείρισης διεκόπη και θα συνεχιστεί την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Εγκρίθηκε ομόφωνα ο ορισμός αγώνων 1ης αγωνιστικής Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten αγ. περιόδου 2021-22 και κατά πλειοψηφία η τροποποίηση του ετήσιου συνοπτικού αγωνιστικού προγράμματος».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ