Νίκη της Εθνικής με βασικούς Μπουχαλάκη, Ανδρούτσο

Νίκη της Εθνικής με βασικούς Μπουχαλάκη, Ανδρούτσο

Κατάφερε η Ελλάδα να αλλάξει εντελώς την αγωνιστική της εικόνα, σε σχέση με το ματς που είχε με το Κόσοβο, και να νικήσει τη Σουηδία με 2-1 στο ΟΑΚΑ, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Βασικοί ήταν στην ενδεκάδα της Εθνικής οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, από πλευράς των παικτών του Ολυμπιακού, ενώ ο Βρουσάι μπήκε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις.

Η Σουηδία είχε δύο δοκάρια στο ματς, στο 3' και στο 68', αλλά η Ελλάδα είχε την ουσία. Στο πρώτο ημίχρονο είχε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά ο Όλσεν ήταν αυτός ο οποίος κράτησε το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος όμως άνοιξε το σκορ με τον Μπακασέτα στο 62' και έκανε το 2-0 στο 78' με τον Παυλίδη! Η Σουηδία κατάφερε να μειώσει στο 80' με τον Κουάισον και η Ελλάδα κράτησε τη νίκη στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, να σημειωθεί πως 90λεπτο «έβγαλε» και Ανδρούτσος καλύπτωντας το δεξί άκρο της άμυνας της Εθνικής μας, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα μπήκε ως αλλαγή ο Βρουσάι.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Μπακασέτας, Δουβίκας (71' Τζόλης), Παυλίδης (95' Βρουσάι).

Σουηδία: Όλσεν, Γιόχανσον (77' Κραφτ), Χελάντερ (88' Ντάνιελσον), Λίντελεφ, Αουγκούστινσον, Κλάεσον (77' Κλάρσον), Όλσον, Σβάνμπεργκ (66' Κουέισον), Φόρσμπεργκ, Κουλουσέβσκι (88' Θελίν), Ίζακ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ