ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπαίνουμε σε δράση, δυνατά για το 47ο!

Μπαίνουμε σε δράση, δυνατά για το 47ο!

Αρχίζει η Σούπερ Λιγκ. Αρχίζει η μεγάλη προσπάθεια για να κάνουμε άλλο ένα βήμα, προς το 5ο αστέρι. Μπαίνουμε σε δράση, δυνατά για το 47ο! Ο Ολυμπιακός, μπαίνοντας σε αυτή τη «μάχη» έχει έναν στόχο και μόνο. Να σταθεί όπως πρέπει, στο ύψος της πρώτης θέσης, την οποία κατέχει δύο χρόνια τώρα. Και να μπορέσει να πλησιάσει και άλλο, στον τεράστιο στόχο των 50 πρωταθλημάτων.

Την Κυριακή το βράδυ, στις 20:30, έρχεται στο Καραϊσκάκη ο Ατρόμητος. Για την πρώτη της φετινής Σούπερ Λιγκ… Ο Ολυμπιακός, ο γίγαντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι και φέτος ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Ενισχυμένος, καλύτερος ακόμη, σε σχέση με την ομάδα, η οποία κατακτά εδώ και δύο χρόνια, τον τίτλο στη Σούπερ Λιγκ, μπαίνει σε αυτή τη «μαραθώνια» διαδικασία, με στόχο να αφήσει και πάλι πίσω του, τους ανταγωνιστές του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει καλά πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Τρία χρόνια, στον πάγκο του Ολυμπιακού, δεν έχει χάσει σε πρεμιέρα, όμως κάθε αρχή και δύσκολη. Και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου αυτή η σεζόν να είναι επίσης επιτυχημένη, ως προς τον στόχο του Ολυμπιακού, να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Οι δυσκολίες αναμένονται και φέτος πολλές. Ήδη από την πρώτη αγωνιστική (πριν… καν αρχίσει αυτή) αρχίσαμε να παίρνουμε… μηνύματα. Με τον Φωτιά στο VAR και όλες τις πλευρές των «απέναντι» να είναι στην… τσίτα, για να εκθρονίσουν τον -δίκαιο- βασιλιά, Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει ξανά να υπερβάλουν εαυτούς, για να νικήσουν αγωνιστικούς και… εξωαγωνιστικούς αντιπάλους. Χρειάζεται προσοχή, χρειάζεται συγκέντρωση και χρειάζεται πείσμα. Θέληση. Πάθος. Θέληση. Προσπάθεια. Θέληση… Μόνο έτσι το 47ο θα έρθει στο λιμάνι… Πάμε!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ