ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ευρώπη | Ο Ολυμπιακός παρών στα κέντρα αποφάσεων (photos)

Ευρώπη | Ο Ολυμπιακός παρών στα κέντρα αποφάσεων (photos)

Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο μέγεθος, υπολογίσιμο στην Ευρώπη. Δίνει το παρών κάθε χρόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με το Champions League να είναι ως επί το πλείστον, το πεδίο δράσης του. Και ως μεγάλο μέγεθος, ο Ολυμπιακός είναι παρών στα κέντρα αποφάσεων, για το σήμερα και το αύριο, του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Οι υπόλοιποι, όπως είναι σαφές, δεν υπάρχουν. Και δεν υπολογίζονται. Αλλά ο Ολυμπιακός συνηθίζει να είναι παρών, σε όλα τα μεγάλα διοικητικά ραντεβού της Γηραιάς Ηπείρου. Να είναι παρών στα κέντρα αποφάσεων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, για το ‘τώρα’ και το ‘αύριο’ του αθλήματος.

Μέσω της Γενικής Διευθύντριάς του, κας. Λίνας Σουλούκου, ο Θρύλος δίνει δυναμικό παρών και στο συνέδριο της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας. Μαζί με τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαιφί και μεταξύ άλλων κορυφαίων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον Ζαν Μισέλ Ολάς της Λιόν και τον Μίκαελ Γκέρλιγκερ της Μπάγερν.

«Η κ. Λίνα Σουλούκου, Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ECA συμμετείχε στο συνέδριο της UEFA για το μέλλον του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου, στη Νιόν της Ελβετίας. Ο Ολυμπιακός είναι περήφανος όντας μέλος αυτής της σπουδαίας πρωτοβουλίας, που έχει στόχο να ενώσει το Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο και να βάλει τις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γαβαλάς, Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, στα social media.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Ολυμπιακός, φυσικά, λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός είναι περήφανος όντας μέλος αυτής της σπουδαίας πρωτοβουλίας, που έχει στόχο να ενώσει το Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο και να βάλει τις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον!».

Δείτε τις αναρτήσεις:

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ