ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μαρτίνς: «Δεν είχα ποτέ αμφιβολία!»

Μαρτίνς: «Δεν είχα ποτέ αμφιβολία!»

Ο Πορτογάλος είναι σίγουρος για την ομάδα του… Και πολύ καλά κάνει! Ο Μαρτίνς απόλαυσε το 4-1 επί του Απόλλωνα, για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την τεσσάρα επί του Απόλλωνα, αλλά και το τι βλέπει από την ομάδα του.

«Ήταν το τέταρτο παιχνίδι σε δέκα μέρες που είχαμε πολύ καλό πρόσωπο. Με τον Ατρόμητο δεν καταφέραμε δυστυχώς να βάλουμε γκολ, αλλά έχουμε ικανότητα μεγάλη στη δημιουργία φάσεων. Αν αυτό δεν είναι καλό παιχνίδι, τότε δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Καμία άλλη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει τέτοια ικανότητα στη δημιουργία φάσεων. Όμως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε.

Ο Μασούρας είναι ένας πολύ ικανός ποδοσφαιριστής, ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Κανένας δεν είναι ο παίκτης του προπονητή, όλοι είναι παίκτες του Ολυμπιακού. Γνωρίζω τον Τικίνιο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το τι μπορεί να κάνει για τον Ολυμπιακό. Σίγουρα πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά είμαι βέβαιος πως θα βοηθήσει πολύ στο σκοράρισμα.

Δεν είχα ποτέ καμία αμφιβολία για την ομάδα μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και πολύ καλούς παίκτες. Ο κόσμος πάντα μου έδειχνε εμπιστοσύνη. Είμαι ήρεμος και ικανοποιημένος, δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ