Σε mood Ευρώπης και… επανέρχεται
Ο Ολυμπιακός κάνει μικρή παύση στο γλέντι της «εξυγίανσης», για να κοιτάξει την Ευρώπη του και… επιστρέφει. Αφήνει για λίγο τους δήθεν ανταγωνιστές και τις ομαδούλες τους, στη μιζέρια του να προσπαθούν να βρουν τι φταίει και δεν μπορούν να πλησιάσουν ούτε σε… χιλιόμετρα τα στάνταρ του Ολυμπιακού.
Πηγαίνει στην Ευρώπη, φοράει πάλι τα καλά του, ετοιμάζεται να πάρει μία νίκη στο Βέλγιο και να περιμένει και ένα χαρμόσυνο νέο από το άλλο ματς, προκειμένου να πανηγυρίσει ακόμη και την πρωτιά στον όμιλο και να πάει απευθείας στους ‘16’ της διοργάνωσης. Στην οποία θέλει να διακριθεί, φυσικά.
Στην άκρη τώρα η προσπάθεια για το 47ο αν και δεν βγαίνει ποτέ από το μυαλό της ομάδας, των παικτών, του Μαρτίνς, της Διοίκησης, των φιλάθλων. Όλοι θέλουν να δουν τον Ολυμπιακό ξανά πρωταθλητή. Αλλά τώρα… παύση. Παύση στην εν Ελλάδι προσπάθεια και επιστροφή στην ευρωπαϊκή.
Έχουμε ακόμη δύο ημέρες, αλλά για τώρα, το μόνο που μετράει είναι να βρει ο Ολυμπιακός το ευρωπαϊκό του σθένος. Αυτό που τον έχρισε νικητή στην Πόλη (μιλάμε για ένα εκτός έδρας ματς και εδώ) και τον έκανε να γίνει «αφεντικό» στον όμιλο τότε. Το ίδιο θέλει ξανά. Να γίνει εκ νέου «αφεντικό» του Δ’ Ομίλου και να περάσει ως πρώτος, ει δυνατόν.









