ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δίχως συστολές! Καραντώνη μας έβαλε στο Περιστέρι!

Δίχως συστολές! Καραντώνη μας έβαλε στο Περιστέρι!

Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις, δίπλα στην ΑΕΚ. Εκεί, να διαιτητεύει, με κάποιο τρόπο, στα ματς της ομάδας του «επενδυτή». Και ξαφνικά, ο Καραντώνης… τσουπ! Στον δρόμο του Ολυμπιακού. Δεν πρόλαβε η διαφορά να ανοίξει στο +8 και να πάει σε επίπεδα… μακρινά για τους ‘εξυγιαντές’ και… τσουπ! Καραντώνης! Τον Καραντώνη, λοιπόν, ή αλλιώς τον… «βοηθό προπονητή του Γιαννίκη» έβαλε ο Κλάτενμπεργκ στο Περιστέρι, να σφυρίξει το ματς με τον Ατρόμητο! Πρώτο του δεύτερου γύρου και μάλλον η… ‘εξυγίανση’ αντεπιτίθεται!

Ωραιότατη είναι και η παρουσία του Τζοβάρα στο VAR, αφού ο Καραντώνης μόνο, μάλλον… δεν έφτανε… Πάμε να δούμε αναλυτικά και σε λίγο φέρνουμε ανάλυση από Βάιο Μπαλάφα!

Super League | 14η αγωνιστική | 19:30 Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Καραντώνης (Σαμοΐλης, Βασιλόπουλος, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Τζοβάρας, Κουρομπύλια).

Ο Βάιος Μπαλάφας αναλύει και σας μεταφέρουμε: 

Το παιχνίδι Ατρόμητος-Ολυμπιακός είναι το δεύτερο φετινό των «ερυθρόλευκων» που σφυρίξει ο Καραντώνης. Την 4η αγωνιστική είχε διαιτητεύσει και το Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-2. Σε αυτό το ματς είχε πάει καλά, όμως σε προηγούμενα έδωσε πολλά δικαιώματα:

Για την 25η αγωνιστική της προηγούμενης σεζόν (2020-21) σφύριξε Ολυμπιακός-Λαμία 3-0 και έμεινε μετεξεταστέος στον πειθαρχικό έλεγχο. Φαίνεται πως χαλάρωσε στη επανάληψη, με αποτέλεσμα να μην εφαρμόσει τον κανονισμό.

Δυο φορές, στο 46' για φάουλ στον Βαλμπουενά και στο 71' για ριψοκίνδυνο παιχνίδι, έπρεπε να δείξει κίτρινη στον Παλαβαντισβίλι της Λαμίας. Όμως, στο 73' έβγαλε αμέσως κίτρινη στον Μπρούμα για το πρώτο φάουλ που έκανε στο παιχνίδι. Ήταν η πρώτη κίτρινη στον αγώνα καθώς αυτή στον Βασιλακάκη την έδειξε στο 90'.

Ακόμη, στο 90', κακώς, σφύριξε φάουλ σε δήθεν χέρι του Μασούρα. Σήκωσαν τα χέρια τους οι παίκτες της Λαμίας, «τσίμπησε» ο Καραντώνης καθώς το ριπλέι δεν τον δικαίωσε.

Επίσης, στον Μπιάρνασον που έκανε το φάουλ στον Φορτούνη στο 3', που άφησε πλεονέκτημα, τι απέγινε η κάρτα; Χώρια που δεν του βγήκε τον πλεονέκτημα καθώς η φάση εξελίχθηκε σε σουτ του Πίτι προς την εστία του Σα.

Στον προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός-Αρης 2-1, πάλι για την προηγούμενη σεζόν, έκανε και πάλι λάθη.  Στο 39' η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σάσα, όμως ο Καραντώνης , όπως και ο VAR (Τζοβάρας), το θεώρησε ακούσιο επειδή μετά το σουτ του Χολέμπας πρώτα χτύπησε στο πόδι του παίκτη του Αρη.

Για την ίδια σεζόν (2020-21), στο ματς της 16ης αγωνιστικής της Super League Παναιτωλικός –Ολυμπιακός 1-2 να τα πήγε καλά, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για το ματς της 4ης Αγωνιστικής ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακού 1-1. Σε αυτό το παιχνίδι ο Καραντώνης ήταν διαιτητής και δεν πήγε στο VAR για να δει, άσχετα με την απόφαση των Κοτσάνη (Δράμας), Απτόσογλου (Αθηνών), ότι το δήθεν οφσάιντ του Ελ Αραμπί στο 92' ήταν ...ανακάλυψη, με αποτέλεσμα να μη μετρήσει το γκολ του Χασάν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ