ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άμυνα που δεν… «μασάει» και μηδέν παθητικό!

Άμυνα που δεν… «μασάει» και μηδέν παθητικό!

Ο Ολυμπιακός με την επικράτηση με 1-0 από την Λαμία, συμπλήρωσε τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να δεχθεί γκολ στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten. Η άμυνα του Ολυμπιακού έχει παρουσιάσει μια πολύ καλή εικόνα τον τελευταίο καιρό και σε συνδυασμό με την άνοδο του Βατσλίκ, ο Ολυμπιακός «οχυρώνεται» στην άμυνα και δέχεται γκολ με το… σταγονόμετρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός δεν δέχθηκε γκολ στα παιχνίδια με τον Άρη, Ατρόμητο και Λαμία και παραμένει έτσι η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχθεί μόλις 9 γκολ σε 15 παιχνίδια.

Η «μόνιμη» αμυντική 4άδα του Ολυμπιακού, με Σισέ, Σωκράτη, Ρέαμπτσιουκ και Λαλά, αποδίδει καταπληκτικά στον αγωνιστικό χώρο και με τη βοήθεια του Βατσλίκ, ο οποίος δεν δέχεται εύκολα γκολ, έχουν συντελέσει μια πολύ καλή, αμυντικά, ομάδα.

Και φανταστείτε, πως ο Ολυμπιακός μόλις απέκτησε και τον Μανωλά, έναν τρομερό αμυντικό, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του και είναι έτοιμος να μπει κανονικά με την ομάδα και να επιστρέψει στο λιμάνι, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ