ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αξίζει λίγο παραπάνω ξεκούραση ο Βατσλίκ

Αξίζει λίγο παραπάνω ξεκούραση ο Βατσλίκ

Ο Τόμας Βατσλίκ θα ήταν εκτός αποστολής, για το ματς του Κυπέλλου, με τον Λεβαδειακό. Ο Ολυμπιακός ο οποίος θέλει να κάνει την ανατροπή και να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού, θα έχει Τζολάκη-Κρίστινσον έτοιμους και έτσι ο Πέδρο αποφάσισε να δώσει λίγες ημέρες παραπάνω άδεια, στον Τσέχο άσο. Είναι δεδομένο ότι ο Τόμας Βατσλίκ έχει συσσωρευμένη αρκετή κόπωση, αφού από τότε που ήρθε στον Ολυμπιακό, πηγαίνει… σερί.

Ο Βατσλίκ άρχισε άμεσα προπονήσεις, ερχόμενος… πρακτικά δίχως κενό, μετά το EURO 2020. Και όχι μόνο έβγαλε σε πέρας όλες τις υποχρεώσεις του, αλλά το έκανε και με τρόπο εμφατικό και ουσιώδη. Με καίριες και καλές επεμβάσεις, οι οποίες βοήθησαν τον Ολυμπιακό να πάρει αποτελέσματα, τα οποία η ομάδα του Μαρτίνς ήθελε.

Ο Βατσλίκ αρχίζει τον… χορό των αδειών, λοιπόν, αφού είναι ο πρώτος που αποχωρεί με την οικογένειά του, για να πάρει ανάσες και να χαλαρώσει. Το μέλλον  είναι ζόρικο, με πολλά και σημαντικά ματς σε όλες τις διοργανώσεις και ο Μαρτίνς χρειάζεται τον Βατσλίκ έτοιμο και «φρέσκο».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ