ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Μαθαίνει ποιον θα αποκλείσει για τα ημιτελικά

Κύπελλο Ελλάδας: Μαθαίνει ποιον θα αποκλείσει για τα ημιτελικά

Αρκετή κουβέντα έχει γίνει τις τελευταίες μέρες, γύρω από το θέμα της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία διεξάγεται σήμερα και βγάζει τα ζευγάρια των «8» του θεσμού. Στις 14:00 και σε live streaming η κλήρωση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, με φόντο τους «4».

Σε ξενοδοχείο θυμίζουμε και όχι στα γραφεία της ΕΠΟ, με τον Κώστα Κατσουράνη να διενεργεί την κλήρωση και να «βγάζει» μέσα από τη διαδικασία τα ζευγάρια τα οποία θα παλέψουν για μία θέση στα ημιτελικά. Εκπρόσωποι των ομάδων θα είναι παρόντες, αλλά όπως έγινε γνωστό δεν θα συμμετέχουν στη διαδικασία, σε αντίθεση με την απολύτως λογική πρόταση του Ολυμπιακού, γύρω από το θέμα… Εντάξει, δεν είναι και η πρώτη φορά, κατά την οποία η ΕΠΟ πάει κόντρα στον Θρύλο.

Το όνομα του Ολυμπιακού μπαίνει στις 14:00 στην κληρωτίδα, μαζί με εκείνα των ΑΕΚ, Αναγέννησης Καρδίτσας, Άρη, Λαμίας, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Παναιτωλικού και ΠΑΟΚ. Στο ξενοδοχείο Athens Mariott η κλήρωση, με την παραφιλολογία γύρω από εκείνη να έχει φουντώσει εδώ και αρκετές ημέρες…

Θυμίζουμε:

«Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, οι ομάδες που έχουν προκριθεί στην προημιτελική φάση θα έχουν δικαίωμα μιας εκπροσώπησης στη διαδικασία της κλήρωσης, η οποία θα καλυφθεί σε live streaming και θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα και το κανάλι της Ε.Π.Ο. στο Youtube, καθώς και από τους επίσημους λογαριασμούς του Κυπέλλου σε Facebook και Instagram.

Την κλήρωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και στη διαδικασία θα συμμετάσχει ως καλεσμένος ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα των Ανδρών το 2004 Κώστας Κατσουράνης», ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ