ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι ενστάσεις του Ολυμπιακού για τα μέτρα στα γήπεδα!

Οι ενστάσεις του Ολυμπιακού για τα μέτρα στα γήπεδα!

Όπως ενημερώσαμε, τα μέτρα τα οποία είχε ανακοινώσει το υπουργείο Υγείας για τα γήπεδα, προχωρούν κανονικά. Και θα υπάρξει επανεξέτασή τους, μετά από 15 μέρες… Ωστόσο, ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό και όχι μόνο, στη συνάντηση της Σούπερ Λιγκ, με τον υπουργό Υγείας, κ. Πλεύρη, έριξε στο τραπέζι τις ενστάσεις των Πειραιωτών, αναπτύσσοντας τα επιχειρήματα της ομάδας.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς διατύπωσε τρεις... ενστάσεις κατά του 10 %. Πιο συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε:

«1) Δεν είναι δυνατόν να διαχωρίζονται οι θεατές σε δυο κατηγορίες, σε θεατές των γηπέδων και σε θεατές των άλλων θεαμάτων (κινηματογράφων, θεάτρων κτλ). Επίσης, πρόσθεσε ότι εξαιτίας αυτού οι φίλαθλοι αισθάνονται αδικημένοι.

2) Οι ομάδες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να εφαρμόζουν τα μέτρα και να κάνουν ελέγχους.

3) Τι θα γίνει με τον κόσμο που τις ώρες των αγώνων θα συνωστίζεται σε καφετέριες και καταστήματα έξω από τα γήπεδα αλλά και σε όλες τις καφετέριες και όλα τα καταστήματα που έχουν τις συνδρομητικές πλατφόρμες για να βλέπει τους αγώνες της Super League;».

Είναι σαφές πως η αντίθεση των ανθρώπων του ποδοσφαίρου στα μέτρα που λαμβάνονται για τα γήπεδα, δεν είναι ικανή αυτή την ώρα να φέρει αλλαγή. Αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται, ώστε να επιστρέψουν στο γήπεδο περισσότεροι φίλαθλοι, πάντα με προσοχή και σύνεση.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ