ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σπάσε τα φρένα

Σπάσε τα φρένα

Αρκετά τώρα με τη Ριζούπολη. Αρκετά περάσαμε από… κόσκινο το συγκεκριμένο ματς. Τη συγκεκριμένη γκέλα, για να το πούμε πιο σωστά. Γιατί εμείς εδώ δεν… μασάμε τα λόγια μας. Ασκήσαμε κριτική, βάλαμε κάτω και αναλύσαμε τι δεν πήγε καλά, τι πρέπει να διορθωθεί.

Αλλά για να τα λέμε και όλα, δεν έχει ανάγκη… εμάς ο Μαρτίνς. Ξέρει ΠΡΩΤΟΣ από όλους, τι δεν πήγε καλά στη Ριζούπολη και τι είναι αυτό που πρέπει να διορθωθεί. Τι είναι εκείνο που πρέπει να αλλάξει, ώστε την Κυριακή η ομάδα να είναι ανώτερο, από ότι ήταν τις προάλλες.

Το πρώτο το οποίο πρέπει να γίνει είναι η ομάδα να… σπάσει τα φρένα. Να μπει με… χίλια, στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, στο Καραϊσκάκη. Ο Θρύλος έχασε σε… ορμή, την Τετάρτη, στη Ριζούπολη και η αλήθεια είναι πως δεν είχε την επιβλητική εικόνα, την οποία είχε σε άλλα ματς. Ακόμη και σε ορισμένα τα οποία δεν κέρδισε με εμφατικό σκορ. Είχε όμως αδιαμφισβήτητη υπεροχή και σαφή ανωτερότητα. Στοιχεία τα οποία οφείλει να βρει ξανά στο ματς με τον Αστέρα και να τα βγάλει στο 100%.

Αυτή η ομάδα έχει μάθει να παίζει το δικό της παιχνίδι στο γήπεδο. Να μην περιμένει τον αντίπαλο να δώσει τον τόνο. Να κάνει αυτό που πρέπει για να τον κλείσει στα καρέ του και να τον πιέσει. Το ίδιο οφείλει να κάνει και τώρα, δίνοντας στον Αστέρα Τρίπολης να καταλάβει το «εδώ είναι Πειραιάς». Και να αισθανθεί ότι από το Καραϊσκάκη θα φύγει μονάχα… ηττημένος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ