ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κόπα Άφρικα: «Ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον με Κούντε και Γκάρι!

Κόπα Άφρικα: «Ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον με Κούντε και Γκάρι!

Στη μάχη της 2ης αγωνιστικής του Κόπα Άφρικα ρίχνονται οι Κούντε και Γκάρι Ροντρίγκες, με στόχο να πετύχουν τη δεύτερη τους νίκη στη διοργάνωση με τις εθνικές τους ομάδες.

Το Καμερούν του Κούντε αγωνίζεται κόντρα στην Αιθιοπία για την 2η αγωνιστική του Α’ ομίλου και είναι το απόλυτο φαβορί για το 2/2 στον όμιλο του, σε μια διοργάνωση την οποία φιλοξενεί.

Στη πρώτη αγωνιστική, κόντρα στη Μπουρκίνα Φάσο, ο Κούντε αγωνίστηκε για 69’ πραγματοποιώντας μια πολύ σταθερή εμφάνιση, κρατώντας το κέντρο του Καμερούν!

Ο Γκάρι Ροντρίγκες από τη μεριά του, θέλει να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές του εμφανίσεις, καθώς στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου, κόντρα στην Αιθιοπία, έδωσε την ασίστ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης, στην επικράτηση του Πράσινου Ακρωτηρίου με 1-0.

Σήμερα, αντιμετωπίζει την Μπουρκίνα Φάσο, για τη 2η αγωνιστική του Α’ ομίλου και θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Τόσο ο Κούντε, όσο και ο Γκάρι Ροντρίγκες, συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα των εθνικών τους ομάδων στις σημερινές αναμετρήσεις.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ