ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αν το βλέπουν τόσο απλό, ας πάνε να το κάνουν

Αν το βλέπουν τόσο απλό, ας πάνε να το κάνουν
Book Small Mobile

Είναι, βλέπετε… καθημερινότητα, για τους αντιπάλους του Ολυμπιακού να κάθονται στο τραπέζι με τη Ρεάλ και με την Παρί Σεν Ζερμέν και να διαπραγματεύονται για 18χρονους και 20χρονους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν το ταλέντο και την προοπτική να γίνουν σπουδαίοι παίκτες.

Γι’ αυτό κρίνουν και σχολιάζουν (όχι ευθέως, προφανώς, αλλά μέσω της προπαγάνδας που τους στηρίζει) το πως κινείται ο Ολυμπιακός μεταγραφικά. Το ποιοι παίκτες έρχονται ή δεν έρχονται. Το πως ο Θρύλος πλαισιώνει την ομάδα του, με ταλέντο και με ποιότητα, σε εξαιρετική ηλικία, με παίκτες εξελίξιμους και με πιθανότητα εκτός από το να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό αγωνιστικά, να πουληθούν αύριο-μεθαύριο σε μία εκπληκτική τιμή και να ενισχύσουν και οικονομικά την ομάδα.

Αν το βλέπουν τόσο απλό και θεωρούν ότι είναι εύκολο, γιατί δεν το κάνουν; Γιατί δεν είναι οι ομάδες τους… γεμάτες με ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές, από την Ελλάδα, την Ευρώπη, ή την Αφρική; Παίκτες που… βοηθούν τις ομάδες τους αγωνιστικά και φέρνουν και κέρδη, μετά από καιρό, όταν κάνουν τις μεταγραφές σε μεγάλα πρωταθλήματα; Μήπως γιατί, εντέλει… δεν είναι τόσο απλό; Μήπως γιατί εντέλει… δεν είναι τόσο εύκολο, ε;

Εντάξει, χορτάσαμε από παραμύθα. Αν οι προπαγανδιστές θεωρούν ότι κάθεσαι εύκολα στο τραπέζι με την Παρί και τη Ρεάλ και φέρνεις 20χρονα ταλέντα από Γαλλία και Ισπανία, ας πάνε να το κάνουν… Θα τους παρακολουθεί ο Ολυμπιακός και θα… χαμογελά.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ