ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός: Ο Φαντιγκά διχάζει το Παρίσι

Ολυμπιακός: Ο Φαντιγκά διχάζει το Παρίσι

Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά ήρθε στον Ολυμπιακό, από την Παρί Σεν Ζερμέν και προκάλεσε… αίσθηση. Ο Θρύλος πήρε από την ομάδα του Ποτσετίνο ένα μικρό «διαμάντι» και η αντίδραση στο Παρίσι ήταν έντονη. Πολύς κόσμος αναρωτήθηκε πως γίνεται η Παρί να άφησε έναν τέτοιο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, να φύγει και να έρθει στον Πειραιά. Γιατί δεν του έδωσε περισσότερες ευκαιρίες, γιατί δεν κοίταξε πως θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί περισσότερο την παρουσία του στο ρόστερ και πως θα τον αναδείξει.

Ο Φαντιγκά ήρθε στον Ολυμπιακό για να αναπτύξει το ταλέντο του και να πάρει εμπειρίες σε επίπεδο υψηλό. Μέσα από συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Συλλόγου και όχι με τη β’ ομάδα. Ο Φαντιγκά είναι ένα μεγάλο ταλέντο, το οποίο θέλει απλώς να ανοίξει τα φτερά του. Και φιλοδοξεί ότι εδώ θα καταφέρει να το επιτύχει αυτό. Φιλοδοξεί ότι θα καταφέρει να πάρει τις ευκαιρίες που χρειάζεται, για να δείξει ποιος πραγματικά είναι.

Την ίδια ώρα, στο Παρίσι έχει ξεσπάσει… εμφύλιος. Οι μισοί τα βάζουν με τους… άλλους μισούς για τη μεταγραφή. Και το νόημα είναι ένα: «Πως γίνεται να μας πήρε ο Ολυμπιακός αυτό τον ποδοσφαιριστή;!»… Δεν είναι εύκολο για τον κόσμο της Παρί να αντιληφθεί πως ο Ολυμπιακός πήγε στο Παρίσι και πήρε από την Παρί ένα δικό της παιδί, για το οποίο υπήρχε μεγάλη ελπίδα στον κόσμο, ότι θα αποτελέσει το αστέρι του αύριο… Τα «χώνουν» στη διοίκηση και μιλούν για κακό χειρισμό στο θέμα, εξαίροντας παράλληλα το ταλέντο του νεαρού Φαντιγκά. Ο απλός κόσμος που τον έχει δει να παίζει… Ο οποίος στο τέλος της μέρας είναι και ο καλύτερος κριτής, έτσι;

Ο Ολυμπιακός έκανε ξανά αίσθηση… Το συνηθίζει. Εκεί είναι το επίπεδό του πια…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ