ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κυριακή βραδάκι στο «εξοχικό»!

Κυριακή βραδάκι στο «εξοχικό»!

Επιτέλους, έφτασε η στιγμή… Δεν κρατιόμασταν και πολύ ακόμα, είναι η αλήθεια… Ντέρμπι αιωνίων στις 19:30, ανάμεσα τον Θρύλο και τον καλύτερο «πελάτη» του. Για πάμε… Δεν βλέπουμε την ώρα για τη σέντρα στο μεγάλο ματς. Το μεγαλύτερο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Θρύλος πηγαίνει στο «εξοχικό» του, στη Λεωφόρο, εκεί όπου έχει γράψει ιστορία, ρίχνοντας ανελέητες τεσσάρες στον ΠΑΟ και διαλύοντας κάθε υπόνοια… ανταγωνισμού. Ο Ολυμπιακός έχει και απόψε στόχο και παρότι προηγείται για τα καλά στην κούρσα του πρωταθλήματος, έχει κάθε λόγο να θέλει να ισοπεδώσει ξανά τον Παναθηναϊκό.

Ματς όπως αυτά είναι που δίνουν τον τόνο στις αντιπαλότητες μεταξύ των ομάδων, αλλά δεν είναι και τα ματς που δίνουν τίτλους. Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να χτίσει μια διαφορά και να προσπεράσει για τα καλά τους διώκτες του, ενώ θέλει και απόψε να συνεχίσει νικηφόρα, τόσο για την ουσία του πράγματος, για το τρίποντο δηλαδή, όσο και για τις εντυπώσεις τις οποίες δίνει η νίκη σε ένα ντέρμπι.

Κάτω από περίεργες συνθήκες, επιστρέφοντας από κορονοϊό και με αγωνιστική απραξία ο Θρύλος, με απουσίες και σημαντικά προβλήματα που αυτές φέρνουν… Αλλά όπως και να το κάνουμε, ο Θρύλος είσαι. Μπαίνεις στην… αγαπημένη σου Λεωφόρο, τους πατάς και… ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ